DNEVNI HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR: Vage OPTEREĆENE finansijama, Rakovi posvećeni porodici, a evo šta čeka vas!
Horoskop (ilustracija), Foto: Profimedia

astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR: Vage OPTEREĆENE finansijama, Rakovi posvećeni porodici, a evo šta čeka vas!

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

OVAN

Ništa specijalno ne može daa vam održi pažnju. Zato je slaba koncentracija tokom celog dana. U ljubavi pomaže malo nameštene vesele situacije. Humor je dobar lek posebno za vas. Povedite računa o unosu ugljenih hidrata.

BIK

Vi kao da danas radite na berzi. Ceo dan ste u kontaktu sa novcem i mislite o finanasijama i ulaganju. Vodite računa o potrošnji. Nemate strpljenja za porodicu i partnera. Dajte sebi slobodan dan od partnerskih i zajedničkih obaveza. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Uključeni ste u dobar projekat ali neće biti laki zadaci. Radite bez predaha jer imate mnogo obaveza. Niste sigurni u svoja osećanja a ni ljubav. Preokupirani ste poslom i zaradom.Odlično se osećate.

RAK

Malo ste haotični i danas radite bez određenog rasporeda. Posvećeni ste porodici i partneru. Međutim to im ne daje za pravo da vas gnjave. Solidno ako nemate hronične zdravstvene tegobe.

LAV

Dobar jutarnji dogovor ipak ne garantuje da nema prepreka na poslovnom sadržaju. Partner vas razume ali vama to nije mnogo važno. Bitno je da vi radite po svome. Povedite računa o kilogramima.

DEVICA

Neke poslovne prilike mogu proći pored vas jer niste skoncentrisani na posao. Misli vam lutaju i nikad niste tamo gde treba da budete. Svakodnevne obaveze i zadaci ispunjavaju vaš zajednički život. Bez promena i tegoba na polju zdravlja..

VAGA

Opterečeni ste rashodima i mesečnim računima. Podelite svoje raspoloženje sa nekom veoma bliskom osobom. Uvek možete da se oslonite na prijatelje. Nemate većih tegoba.

ŠKORPIJA

Ulažite u sigurno izbegnite rizike. Fokusirajte se na već donete odluke i planove. Kratkotrajne rasprave ne ugrožavaju ostatak dana. Radite zajedno na ostvarenju svakodnevnih obaveza.

Dobro se osećate.

STRELAC

Usporeno vam se odigravaju poslovni planovi. To vas uvodi u napetost i neraspoloženje. Nezadovoljni ste sa partnerom ali se nadate da će biti bolje. Polj e opšteg zdravlja je promenjljivo.

JARAC

Nemojte rasipati energiju ipak ima pozitivnog pomaka na vašem poslovnom polju. Svi su tu samo nema one osobe koju vi želite. Ipak ste strpljivi jer znate da vaš trenutak tek dolazi.U top formi ste i nema razloga za brigu.

VODOLIJA

Na zapadu se nešto događa ali kod vas danas ništa novo. Radite smanjenim tempom. Nalazite se u danu kada se ne događa ništa krucijalno. Jačajte imunitet.

RIBE

Skloni ste neprestanoj analizi i samokritici. Pokušajte sa realnim planovima možete ulepšati dan ozbiljnim planom.U ljubavi ste nesigurni a ništa se bitno i značajno nije promenilo.Veoma dobro se osećate.

(Espreso/Objektiv/astrolog Vesna Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.