OVAKO IZGLEDA TRUDNIČKI STOMAK ANĐELKE PRPIĆ: Skoro pred POROĐAJ, DRŽI GA I PONOSNO POKAZUJE (FOTO)
Anđelka Prpić, Foto: © ATA Images

nikad lepša

OVAKO IZGLEDA TRUDNIČKI STOMAK ANĐELKE PRPIĆ: Skoro pred POROĐAJ, DRŽI GA I PONOSNO POKAZUJE (FOTO)

Anđelka je dobila brojne komplimente na račun svog izgled

Objavljeno:

Ona je veoma aktivna trudnica, te blista u blagoslovenom stanju. Sada je jedan korisnik Instagrama na svom profilu objavio fotografiju sa glumicom, na kojoj se oboje drže za stomake.

Anđelka je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Kako si slatka trudnica", "Uopšte se nisi ugojila, samo stomačić", "Prelepa, stvarno blistaš", pisali su u komentarima.

Anđelka je, inače, nedavno priznala da joj psiholog mnogo pomaže i da tek sad živi život po svojim pravilima.

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

- Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet, šest godina, znači sa tridesetk godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao - ispričala nam je tad Anđelka.

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža privukla je ogromnu pažnju, a njen otac je nedavno progovorio na tu temu.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kazao nam je iskreno Anđelkin otac Predrag Stević.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.