EVO ZAŠTO TREBA DA SAVIJETE KOLENA 3 MINUTA PRE SPAVANJA: Mnogi ostanu šokirani kada vide šta se TADA DESI
Kolena, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

EVO ZAŠTO TREBA DA SAVIJETE KOLENA 3 MINUTA PRE SPAVANJA: Mnogi ostanu šokirani kada vide šta se TADA DESI

Ovaj položaj opušta celo telo, tj. mišiće nogu i leđa, dijafragmu, oslobađa se napetost, disanje postaje ujednačeno i sporo. Na ovaj način povećaćete dotok krvi do organa, poboljšaćete rad digestivnog trakta. Nakon toga spremni ste za miran i okrepljujući san koji vam je toliko neophodan

Objavljeno: 13:23h

Svakodnevni stres nam onemogućava mirno spavanje, a gotovo svako jutro se budimo umorni i nerapsoloženi. Zdrav i miran san je ključ dobrog zdravlja, a mi vam otkrivamo i šta vam u tome može pomoći.

Postoji jedna jednostavna stvar koju možete da praktikujete. Nakon napornog radnog dana, kada se spremite za spavanje, lezite na leđa, može i u krevetu. Savijte prvo jedno koleno i pritisnite ga na grudi i stegnite rukama. U isto vreme istežite drugu nogu koja je ostala ispravljena. Zatim uradite isto sa drugom nogom, pa obe noge privucite drugima i rukama. Ostanite u tom položaju oko 3 minuta ili za početak manje, dok se ne naviknete.

Ovaj položaj opušta celo telo, tj. mišiće nogu i leđa, dijafragmu, oslobađa se napetost, disanje postaje ujednačeno i sporo. Na ovaj način povećaćete dotok krvi do organa, poboljšaćete rad digestivnog trakta. Nakon toga spremni ste za miran i okrepljujući san koji vam je toliko neophodan.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.