HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU OBEĆAVA: Blizancima se pruža poslovni USPEH, Rakovi ulaze u novu vezu
Astrologija, Foto: Profimedia

VAŽNO

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU OBEĆAVA: Blizancima se pruža poslovni USPEH, Rakovi ulaze u novu vezu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Objavljeno:

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

U ovoj nedelji Merkur je u genijalnom znaku Vodolije. To će nam omogućiti da pokrenemo naše misli i želje, samo treba da probudimo u sebi ono najbolje. Sve što ste želeli po pitanju edukacije, ulaska u razna udruženja ili saradnje sa bliskim prijateljima, sada je vreme da to na neki način realizujete. Sunce prelazi u znak Riba krajem nedelje i pokrenuće našu intuiciju i naše emocije.

Ovan

Posao: Odlična nedelja, bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i daljim planovima. Finansije dobre.

Ljubav: Ove nedelje se možete osećati bolje po pitanju emocija. Naglašena su druženja i dobra komunikacija. Možda vam se javi neka zanimljiva osoba na koju čekate. Zauzeti, bez većih promena na ovom polju. Izbegavajte izazove i ulaske u tajne veze.

Zdravlje: Dobro se osećate. Puni ste energije. Blagi oprez na prehlade i viruse.

Bik

Posao: Ove nedelje možete očekivati realizaciju nekih stvari koje ste planirali. Samo sačekajte kraj nedelje i mnoge povoljnosti na ovom polju vam predstoje.

Ljubav: Lepa nedelja, mogućnost ulaska u neku emotivnu vezu. Savetujem da ostanete strpljivi i dobro razmislite da li je to prava osoba za vas. Zauzeti, odlična komunikacija sa voljenom osobom. Ako i dođe do nesuglasica samo smirenje i iskren razgovor rešava probleme.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i digestivni trakt.

Blizanci

Posao: Odlična nedelja da pokrenete sve što niste do sada. Mogućnost promene nabolje. Bićete zadovoljni svojim radom i odnosnom sa kolegama.

Ljubav: Mogućnost kvalitetnog poznanstva, ali nije najbolje vreme za ulazak u neku ozbiljniju vezu. Dobri odnosi sa suprotnim polom, aspektovani flertovi, koketiranje. Zauzeti, situacija je stabilna.

Zdravlje: Oprez na respiratorne organe i virusne infekcije.

Rak

Posao: Bez većih, zadovoljni ste svojim učinkom, a i vaši nadređeni. Izbegavajte nesuglasice sa kolegama.

Ljubav: Odlična nedelja za započinjanje novih veza. Upoznaćete se sa dobrom i zabavnom osobom. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Ako je bilo manjeg nerazumevanja sitacija se ubrzo stabilizuje.

Zdravlje: Pripazite se prehlada, više odmarajte i radite na kvalitetu sna.

Lav

Posao: Zadovoljstvo je apsektovano. Mogućnost pojačane uznemirenosti i brige na momente, ali samo ostanite smireni i sve će ići po planu. Finansije su dobre.

Ljubav: Nije nedelja za ulazak u nove veze, ali mogućnost dobre komunikacije i razmišljanja na ovu temu su moguća. Uskoro vam se smeši sreća. Zauzeti, moraćete da donesete važne odluke i u partnerovo ime.

Zdravlje: Ako je bilo problema situacija se stabilizuje. Više se odmarajte i radite na imunitetu.

Vaga

Posao: Odlična nedelja za započinjanje novog posla ili prosperiteta na ovom polju. Ubrzo vam predstoji zadovoljstvo. Mogućnost boljeg finasijskog razvitka.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Neki se mogu odlučiti za ulazak u novu emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje zajedničkog života i rad na vašem odnosu će biti aktuelan. Zadovoljstvo neće izostati.

Zdravlje: Mogućnost mentalne iscrpljenosti i bolovi u predelu leđa.

Škorpija

Posao: Sada je vreme da se pokrenu mnoge stvari koje nisu dosad. Samo ostanite smireni i predstoji napredak i zadovoljstvo, kao i dobre finansije.

Ljubav: Lepa nedelja za ljubav. Možda nije pravi trenutak za sam ulazak u emotivnu vezu, ali radite na tome. Uskoro sledi zadovoljstvo. Zauzeti, bolja energija i više emotivnih dešavanja na ovom polju. Izbacite sumnje ako postoje.

Zdravlje: Obratite pažnju na lakše povrede i cirkulaciju.

Strelac

Posao: Na ovom polju situacija se stabilizuje. Otvaraju vam se nove dobre mogućnosti. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama.

Ljubav: Lepa nedelja za druženje i emocije. Zauzeti, mogućnost da odete na neki kraći put sa voljenom osobom. Zaista je sedmic koja će proći u duhu ljubavi.

Zdravlje: Na ovom polju je stabilna situacija. Energija vam se vraća i dobro se osećate. Blagi oprez na očni pritisak.

Jarac

Posao: Nedelja koja vam ne donosi bitne promene, alu ostanite takvi kakvi jeste i radite na vašim planovima i ciljevima - zadovoljstvo i uspeh vam predstoji. Finansije dobre!

Ljubav: Lepa nedelja za druženja i upoznavanja zanimljivih osoba. Osećaćete ispunjeno i rasterećeno u ljubavnim odnosima. Zauzeti, treba više vremena da provodite sa voljenom osobom. Bez većih promena u vašem odnosu.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa pritiskom. Javiće se pojačana nervoza. Više vremena provodite u prirodi.

Vodolija

Posao: Ove nedelje će se realizovati mnogo vaših planova, jer će se isplatiti sav vaš rad i uložen napor. Samo početak nedelje oprez, jer može doneti manje nesporazume u radnom okruženju.

Ljubav: Divna dešavanja na ovom polju. Nije nedelja za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Ubrzo će se stvari promeniti. Zauzeti, vi ste zaljubljeni i sa partnerom radite na obostranom razvoju i planovima za budućnost.

Zdravlje: Energija vam se vraća!

Ribe

Posao: Nedelja bez većih promena, moguće je da se javi nezadovoljstvo zbog neispunjenih obećanja nadređenih, ali uskoro vam sledi nagrada o kojoj ne možete ni da sanjate.

Ljubav: Ovo je vaša sedmica ljubavi! Sam kraj nedelje može vas "pogurati" u harmoničnu emotivnu vezu, ako ste slobodni. Zauzeti, pred vama su čarobna zbivanja i ponude voljene osobe koje se ne odbijaju, pa uživajte!

Zdravlje: Ako je bilo problema situacija je bolja. Obratite pažnju na respiratorne organe i virusne infekcije. Više vremena provodite na svežem vazduhu negde.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.