STAVITE OVO VOĆE PORED SVINJETINE, DESIĆE SE NEOČEKIVANO: Meso će postati OVAKVO, oduvek je to FALILO
Meso, Foto: Printscreen/Youtube/ Sašina Kuhinja

UKUSNO

STAVITE OVO VOĆE PORED SVINJETINE, DESIĆE SE NEOČEKIVANO: Meso će postati OVAKVO, oduvek je to FALILO

Ukusnije nećete spremiti

Objavljeno: 17:22h

Oduševiće vas ova kombinacija voća i mesa.

Sastojci

svinjski but sa koskom 700 g

beli luk po ukusu

maslinovo ulje po potrebi

pomorandža 2

limun 1

suvi biljni začin po ukusu

biber po ukusu

belo vino 200 ml

Kako pripremiti

Priprema:

Narandže i limun operite i narežite na tanke komade. But istrljajte začinom i belim lukom i pobiberite.

Natrljajte meso maslinovim uljem i pokrijte ga komadima narandže i limuna.

Svinjetinu stavite u pleh za pečenje, prelijte je belim vinom i pecite u rerni na 150 stepeni oko sat vremena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.