STAVITE ČINIJU SA OVOM NAMIRNICOM U FRIŽIDER: Rešićete se velikog PROBLEMA koji svakog muči
Pirinač, Foto: Prinstcreen/Youtube/ Jamie Oliver

pokušajte

STAVITE ČINIJU SA OVOM NAMIRNICOM U FRIŽIDER: Rešićete se velikog PROBLEMA koji svakog muči

Još jedan kućni trik za uklanjanje neprijatnog mirisa u frižideru je mlevena kafa. Takođe deluje i kao apsorber mirisa, ali je mnogo skuplji od pirinča. Zato će biti ekonomičnije koristiti prvu metodu

Objavljeno:

Činija pirinča u frižideru je jednostavan, efikasan i ekološki način da se oslobodite viška vlage. Štaviše, takođe smanjuje neprijatne mirise koji često izlaze iz frižidera.

Samo ne zaboravite da s vremena na vreme promenite pirinač, kada primetite da je nabubrio, vlažan.

Još jedan kućni trik za uklanjanje neprijatnog mirisa u frižideru je mlevena kafa. Takođe deluje i kao apsorber mirisa, ali je mnogo skuplji od pirinča. Zato će biti ekonomičnije koristiti prvu metodu.

Pirinač
foto: Printscreen/Youtube/Gastro brat

Naravno, najvažnije je da vaš frižider bude čist. Ako u njoj ima stare i pokvarene hrane, kesa pirinča možda neće pomoći. Trebate redovno da proveravate police. Proizvodi sa dugim rokom trajanja mogu se skladištiti na poleđini, a ono što morate brzo da pojedete treba da bude nadohvat ruke i vidljivo.

Vraćajući se na pirinač, takođe je dobra ideja staviti šolju pirinča u ormar za odeću . Slično će raditi. Zahvaljujući svojim svojstvima, štiti odeću od napada plesni ili gljivica i stvaranja neprijatnih mirisa.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.