PRIVUCITE POZITIVNU ENERGIJU U VAŠ DOM: Ova boja je OBAVEZNA u spavaćoj sobi za SREĆU
Spavaća soba, Foto: Profimedia

mir i sreća

PRIVUCITE POZITIVNU ENERGIJU U VAŠ DOM: Ova boja je OBAVEZNA u spavaćoj sobi za SREĆU

Feng šui - Ova boja u domu donosi mir i sreću u 2023. godini!

Objavljeno:

Feng Šui pravila poznata su po tome da privlače pozitivnu energiju u dom.

Dekorišite vašu spavaću sobu u bojama koje će privući samo dobre stvari.

Spavaća soba
foto: Profimedia

Najvažnije je da pripazite da ne palite mnogo sveća istovremeno, da ne izgori "ugled" ili izazove afere u braku, a može i da prouzrokuje požar.

Osvežite prostor mirisima za Novu godinu

Cimet je umirujući novogodišnji miris. Prema šeng šuiju principima, miris cimeta se takođe smatra muškim afrodizijakom i čini da muškarac želi da potroši novac! Mirisi bora, čempresa ili eukaliptusa očistiće atmosferu od negativne energije. Pupoljci božićnog cveća stvaraju mir i harmoniju. Pomorandže u kuhinji ili trpezariji podstiču izobilje, novac i radost.

Novogodišnji ukrasi za dom

Koristite venčiće i svetiljke za dekorisanje doma. Dekorišite sve krajeve u domu koji su podvijeni na dole, jer ovi krajevi podsvesno simbolizuju tugu, kažu feng šui stručnjaci. Dekor stavite u visini očiju da "podignete" vibracije prostorije i raspoloženje svih koji se nalaze u domu.

Zelena boja da očisti negativnu energiju

U feng šuiju, zelena je boja isceljenja. Ona ublažava stres i stvara mirno okruženje. Hladne i mirne zelene nijanse izjednačavaju "vatru" ili toplotnu energiju iz viška crvene, kažu poznavaoci drevne kineske prakse. Ukrasite dom borovim ili drugim zimzelenim granama i razmislite o tome da nekoliko grana visi iznad ulaza kao odbrana od negativne energije. Takođe, na ovaj način pozivate bogatstvo i sreću u vaš dom.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.