EVO ŠTA VEČERA OLIVERA KOVAČEVIĆ: Tvrdi da je od toga SITA I ZGODNA, TELO kao da je sam Bog OBLIKOVAO (FOTO)
Olivera Kovačević, Foto: Damir Dervišagić

SJAJAN SAVET

EVO ŠTA VEČERA OLIVERA KOVAČEVIĆ: Tvrdi da je od toga SITA I ZGODNA, TELO kao da je sam Bog OBLIKOVAO (FOTO)

Dijeta Olivere Kovačević efikasna je i raznovrsna

Objavljeno: 09:40h

Olivera Kovačević spada najzgodnije žene sa malih ekrana, a njen režim ishrane podrazumeva to da istovremeno bude sita i zgodna, a da pritom ne mora da gladuje.

– Manjak hrane organizam prepoznaje kao pretnju – rekla je Olja jednom prilikom.

U njenom slučaju, najvažnije je imati tri obroka dnevno, redovno, i tada ćete zasigurno mržaviti, kako kaže voditeljka, najvažnije je da pravilno iskombinujete obroke i da pazite na to koliko su obilni.

Najvažniji joj je doručak, a tad joj je uvek na stolu hleb bez belog brašna (crni, ražani, od heljde…), puter ili kajmak, jaja, slaninu i kiselo mleko. Ako jede puter i džem, to je uvek onaj bez šećera i zaslađivača. Inače opominje da su veštački zaslađivači opasniji za organizam od običnog šećera pa ni napitke s takvim dodacima ne treba piti.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Olivera obavezno ruča četiri sata nakon doručka, a dva sata nakon ručka jede neko voće. Inače, voće nikad ne treba jesti za doručak jer stvara kiselinu u želucu. Od mesa grilovana piletina ili teletina, bez krompira, a ukoliko imate pirinač ili testeninu, onda u tom obroku ne sme biti mesa. Što se tiče večere, riba ili lagana salata su pun pogodak kad je dijeta Olivere Kovačević u pitanju.

– Preskakala sam doručak, više jela noću nego danju – otkrila je jednom prilikom urednica Zabavnog programa RTS-a.

Olivera Kovačević smatra da je ključ savršene linije u pažljivo odabranim namirnicama i kombinovanju jer ugljenih hidrata ima i više nego što mislimo u onim namirnicama za koje smo ubeđeni da su zdrave i odlične za mršavljenje. Na primer, bareni krompir, celer i šargarepa imaju veći glikemijski indeks nego beli šećer.

(Espreso/svet-scandal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.