ZA UDOBNU I SIGURNU VOŽNJU: Praktični proizvodi koji su vam potrebni za vaš auto, a ne koštaju više od 1.499 dinara
Vožnja, Foto: Profimedia / Dan Grytsku / Alamy / Alamy /

PROMO

ZA UDOBNU I SIGURNU VOŽNJU: Praktični proizvodi koji su vam potrebni za vaš auto, a ne koštaju više od 1.499 dinara

O automobilu treba voditi računa, jer je to vaš “ljubimac na točkovima”. Kako bi vam uvek bio kao nov, dajemo vam par praktičnih saveta kako da ga održavate!

Objavljeno: 15:09h

Zamućeni i žuti farovi narušavaju izgled automobila, a najvažnije je što negativno utiču na vožnju. Sjajna stvar je da postoji rešenje za ovaj problem, i to bez odlaska kod majstora!

Promo
foto: Promo

Sprej za sjaj farova završava posao za 5 minuta! Veoma se lako koristi, a dovoljno je samo da sprej isprskate ravnomerno na zamućeni far. To je sve što vam je potrebno da vaš far bude kao nov!

Ovaj fantastičan sprej možete poručiti OVDE po ceni od 1.199 rsd, ili pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17h.

Vreme, sunčeva svetlost i upotreba ostave trag na vašem vozilu. Stari sjaj može da mu se vrati izvrsnim sredstvom za obnovu plastike koje čini da plastika ili koža izgledaju kao novi!

Promo
foto: Promo

Ova tečnost za obnovu plastičnih delova vrlo je jednostavna za korišćenje i predstavlja idealno rešenje kako bi vaš automobil uvek izgledao svež! Služi kao dugotrajna zaštita od ogrebotina i bleđenja izazvanim UV zracima i pruža efikasnu zaštitu od nakupljanja statičnog elektriciteta i prašine. Najvažnije je da ne oštećuje kožu niti plastiku i vraća im originalni izgled.

Da vaš auto izgleda kao nov, poručite ovo fantastično sredstvo OVDE po ceni od 1.499 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Stakla se često zaprljaju, a kako biste uklonili prljavštinu i odmastili ih, potrebno vam je specijalno sredstvo!

Promo
foto: Promo

Način upotrebe: 1. Očistite mrlje, pesak ili prašinu s površine stakla i pričekajte da se osuši 2. Dobro protresite tečnost u bočici 3. U tankom sloju naneti pastu na staklo i polirati sunđerom koji stiže u kompletu 4. Oprati viškove vodom i sunđerom

Ispolirajte sami staklo uz ovo sredstvo za samo 1.499 rsd, a možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

U toku vožnje je bitno i da vodite računa o bezbednosti, kako svojoj tako i tuđoj. Razgovor tokom vožnje može da vas ometa, a najbolje je da telefon odložite na neko praktično mesto. Za to vam može poslužiti magnetni držač!

Promo
foto: Promo

Za SAMO 999 rsd može biti vaš ako ga OVDE poručite ili pozovete 011/4420-502.

Još jedan praktičan proizvod ako ne možete da odložite razgovor u toku vožnje jeste Handsfree slušalica

Promo
foto: PROMO

Jednostavna je za nošenje i lagana, a osim funkcije poziva može poslužiti i za slušanje muzike. Poručite je jednim klikom OVDE po ceni od 1.199 rsd ili pozovite 011/4420-502

Noćnu vožnju možete sebi olakšati sa ovim specijalnim naočarama!

Promo
foto: Promo

One štite pogled od prednjih farova automobila koji dolaze iz suprotnog smera, a svaki vozač zna koliko mu to otežava vožnju. Naočare imaju posebno svojstvo koncentrisanja slike, magle i belkaste boje koje izazivaju umor i sklonost da zaspite za volanom. Slika postaje izuzetno bistra, jer žuto-narandžasta boja nudi toplu, optimističnu atmosferu, kao i komfor tokom vožnje automobilom na bilo kojoj udaljenosti, bez obzira koliko dugo, a da se ne zamorite.

OVDE ih možete poručiti po ceni od 1.499 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

* Još zanimljivih proizvoda za vaš automobil možete pogledati OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.