UBACITE LIMUN U KISELU VODU: Ono što će se desiti sa SALOM na stomaku je NEVEROVATNO
Limun, Foto: Profimedia

jeste li znali

UBACITE LIMUN U KISELU VODU: Ono što će se desiti sa SALOM na stomaku je NEVEROVATNO

magična voda je zaslužna za revitalizaciju celog organizma jer jača kardiovaskularni sistem, a telo oslobađa sve nagomilane toksine

Objavljeno:

Kako biste se bar delimično rešili tvrdoglavih masnih jastučića i dozvolili svom telu da se detoksira, vreme je idealno za lek sa popularnom Sassi vodom. Prošlogodišnji svetski bestseler 'Ishrana za tanak struk' pronašao je mnoge poklonike širom sveta koji su i sami svedočili o velikom uticaju sadržaja knjige na njihovo zdravlje i izgled. Autori, nutricionistkinja Sintija Sas i urednica časopisa o zdravlju Liz Vakarijelo, dvojac su odgovoran za revolucionarnu ishranu čija je kičma voda.

Naime, ne govorimo o običnoj vodi, već o napitku čiji su sastojci najjači topitelji viška kilograma, odnosno masnih jastučića. Osim toga, magična voda je zaslužna za revitalizaciju celog organizma jer jača kardiovaskularni sistem, a telo oslobađa sve nagomilane toksine.

Sastojci:

Soda bikarbona, Limun
foto: Profimedia

– 2 litra vode – 1 kašika rendanog korena đumbira – 1 tanko isečen krastavac bez kože – 1 limun – 12 listova mente

Priprema: Limun operite i isecite na kolutiće i na svakom malo iseckajte koru, krastavac ogulite i iseckajte na kriške i dodajte zajedno sa limunom u vodu. Đumbir oljuštite i izrendajte i dodajte u pripremljenu vodu zajedno sa listićima nane. Ostavite preparat preko noći u frižideru, sutradan počnite da ga konzumirate tako da se pridržavate ovog plana ishrane:

Doručak – čaša vode Sassi i lagani doručak od žitarica, nemasnog mleka, semenki suncokreta ili voća kao što je ananas

Ručak – čaša Sassi vode, riba kuvana na pari ili kuvana u vodi i salata sa povrćem

Večera – čaša vode Sassi, riba, kuvani krompir i boranija

Kao užinu možete jesti jogurt, bobičasto voće, povrće i sveže voćne sokove, nekupovne. Za vidljive promene u organizmu potrebno je ovu ishranu održavati minimalno četiri dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.