ODREKLA SE MLEKA I MLEČNIH PROIZVODA NA 7 DANA: Zbog PROMENA koje su joj se desile ostali su u ŠOKU
Ilustracija, Foto: Printscreen/ RTS, Profimedia

neverovatno

ODREKLA SE MLEKA I MLEČNIH PROIZVODA NA 7 DANA: Zbog PROMENA koje su joj se desile ostali su u ŠOKU

Kolumnistkinja Eli Valanski je rešila da se odrekne mleka i mlečnih proizvoda na nedelju dana i otkrije da li će osetiti neku razliku

Objavljeno:

Novinarka Eli Valanski je na nedelju dana prestala da pije mleko i unosi mlečne proizvode, pa je primetila da ima više energije, ali i da nema nadutost

Opšte je poznato da su mleko i mlečni proizvodi bogati mnogim vitaminima, proteinima i drugim hranljivim materijama. Međutim, uprokos tome, osobama koje su osetljive na njega, mogu i da naprave problem.

Kolumnistkinja Eli Valanski je rešila da se odrekne mleka i mlečnih proizvoda na nedelju dana i otkrije da li će osetiti neku razliku.

Samo dva dana bila su dovoljna da uoči promene.

Mleko
foto: Profimedia

- Osećala sam se energičnije! Takođe, nestala je nadutost koja mi je često pravila probleme. Dugi niz godina sam imala neprijatne bolove u stomaku, pogotovo u kasnim satima, a sada je sve to nestalo u ovih nedelju dana kada nisam pila mleko, ni jela mlečne proizvode - rekla je Valanski.

Iako su mnogi tvrdili da nakon odricanja od mleka i mlečnih proizvoda, dolazi do promena na koži, novinarka ističe da se to nije dogodilo:

- Često sam čitala da mlečni proizvodi mogu da pogoršaju rozaceu i druge kožne probleme. Kako i sama godinama imam rozaceu, nadala sam se da ću moći da poboljšam stanje kože. To se nije desilo, moja koža je ostala potpuno ista. Možda bih videla neku razliku da sam se odrekla mlečnih proizvoda na duže vreme - rekla je Valanski i dodala:

- Takođe, u Njujorku je upravo tada bilo neverovatno hladno i vetrovito, pa je moguće da je suv i hladan vazduh sam po sebi bio okidač lošeg stanja moje kože. Prema tome, aspekt boljeg kvaliteta kože vezan za mlečne proizvode, u ovom eksperimentu, pokazao se prilično neutralnim - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.