OVO JE SELO IVANE MIHIĆ, TU ODLAZI KAD JE NIKO NE VIDI: A tek da čujete šta se nalazi 200 metara OD KUĆE
Ivana Mihić, Foto: Vladimir Šporčić

OTKRIVAMO

OVO JE SELO IVANE MIHIĆ, TU ODLAZI KAD JE NIKO NE VIDI: A tek da čujete šta se nalazi 200 metara OD KUĆE

Na društvenim mrežama Ivana neretko dobija komplimente na račun izgleda. Ono što mnogi izdvajaju jeste da se nimalo nije promenila od pre skoro 30 godina, kada je publiku osvojala ulogama u kultnim serijama “Srećni ljudi” i “Gore dole

Objavljeno: 16:13h

Već duže vreme publika nije imala priliku da gleda Ivanu Mihić na TV ekranima. Deluje da se potpuno povukla iz javnog života i okrenula nekoj drugoj vrsti umetnosti. Za Blic je otkrila gde rado provodi dane kada pobegne iz prestonice.

- Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i deo zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija. Tako živopisno detinjstvo učinilo me je i danas veoma vezanom za ovaj kraj, te i sada ovde često boravim - ističe Ivana i dodaje da se bavi nekim poljoprivrednim poslovima, s obzirom na to da smo videli da je i njen otac Gordan umeo da sadi i neguje povrće i voće u dvorištu:

- Oduvek sam volela da se bavim vrtlarstvom i uz moju majku, koja je na imanju bila glavni pejzažni arhitekta, bila sam sa tatom izvođač radova. Komšije su me hvalile, a ja uživala u tome da tati vredim kao tri sina.

Prijaju mi komplimenti na račun izgleda

1 / 5 Foto: Youtube/Printscreen/RTS Kulturno-umetnički program – Zvanični kanal

Na društvenim mrežama Ivana neretko dobija komplimente na račun izgleda. Ono što mnogi izdvajaju jeste da se nimalo nije promenila od pre skoro 30 godina, kada je publiku osvojala ulogama u kultnim serijama “Srećni ljudi” i “Gore dole”. U vreme kada su se mnoge žene i previše okrenule estetskoj hirurgiji, glumica neguje prirodan izgled zbog kojeg uglavnom dobija pohvale.

- Kao i svakome, i meni prija kada dobijem kompliment. Istina, negujem prirodan izgled. Živim trenutno na selu u blizini Beograda, prija mi čist vazduh, zdrava hrana, kretanje... Negujem se, koristim dobre kreme, a kada je to potrebno, pošto sam glumica, i kvalitetnu šminku - poručuje Ivana.

(Espreso/Blic/Dunja Đorđević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.