OVA 4 ZNAKA ĆE SUTRA BITI DIREKTNO NA UDARU: Planeta Mars JURIŠA KA NJIMA, evo šta im PRETI
Horoskop, Foto: Irina Dmitrienko / Panthermedia / Profimedia

SPREMITE SE

OVA 4 ZNAKA ĆE SUTRA BITI DIREKTNO NA UDARU: Planeta Mars JURIŠA KA NJIMA, evo šta im PRETI

Odjednom ćemo vidjeti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspjehu

Objavljeno:

Kada se Mars okrene direktno, odjednom ćemo vidjeti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspehu. Ako niste uspeli da pokrenete projekat ili da se jasno izrazite partneru ili prijatelju, planeta ratnica u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako – i gurnuti vas napred.

Vodolija

Za starosedioce Vodolije, Mars vlada trećim poljem i desetim poljem i sada će biti u direktnom kretanju u četvrtom polju majke, kuće, kućnog života, zemlje, imovine i vozila. Sve borbe vezane za ova pitanja će se kretati ka rešenju. A ako ste stavili na čekanje bilo koji posao u vezi sa prodajom ili kupovinom imovine ili planom zamene vozila, to možete učiniti sada.

Ribe

Problemi sa kojima ste se suočavali sa bliskim ljudima mogu biti rešeni, sada ćete moći da komunicirate i prenosite svoje ideje drugima. U zdravstvenom smislu, vaša izdržljivost i energija biće sjajni tokom ovog perioda. Provodite više vremena sa bliskim ljudima.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Kada je Mars direktan očekuju vas rješenja i pomirenje sa određenim ljudima. Sada je važno da naučite kako da oprostite. Studente očekuje napredak na poslu. Izbegavajte poroke i vodite računa o zdravlju.

Jarac

Mars vlada vašom četvrtom i jedanaestom kućom i sada postaje direktan u petoj kući dece, obrazovanja, romantičnih veza. Tako će prvo studenti Jarca koji su se mučili u studijama zbog retrogradnog Marsa osetiti olakšanje i promjenu energije. Neće osjećati nemir ili paniku i moći će da se koncentrišu na učenje. Osim toga, uz direktan Mars u Biku, vaš odnos sa majkom će se poboljšati i konflikti u porodičnom životu će biti rešeni.

(Espreso/Aloonline.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.