NIJE PONEO PASOŠ NA PUT, PA OKRIVIO DEVOJKU: Rasplet koji se desio se NE VIĐA NI NA FILMOVIMA
Ljudi na aerodromu, Foto: Profimedia

URNEBESNO

NIJE PONEO PASOŠ NA PUT, PA OKRIVIO DEVOJKU: Rasplet koji se desio se NE VIĐA NI NA FILMOVIMA

Uvek je nosila sva dokumenta sa sobom, ali nakon što ju je jednom izgrdio, rekla mu je da više neće obraćati pažnju na to

Objavljeno:

Pakovanje za odlazak na odmor može da bude veoma stresno i često se dešava da nešto zaboravimo kada smo u žurbi. Tako se jedna žena na Redditu požalila da njen dečko nije mogao da uđe u avion kada su krenuli na put jer je zaboravio pasoš, za šta je na kraju okrivio nju, piše Mirror. - Sa dečkom sam u vezi tri godine, a šest meseci živimo zajedno. Ima ozbiljnih problema sa zaboravljanjem važnih dokumenata i nakon četiri puta kada je to uradio, ja sam postao odgovorna za nošenje naših dokumenata u torbici. Prema njegovim rečima, svi dokumenti imaju digitalnu verziju i to je dovoljno, iako nisu svi digitalni i ne prihvataju sva mesta digitalnu formu, ali je on tvrdoglav i drži se te pozicije. Ne smeta mi da budem odgovorna za dokumente i da ih većinu vremena imam u torbici. Ali pre otprilike dva meseca, nazvao me je i tražio ličnu kartu jer mu je potrebna za nešto. Bila sam na poslu i rekla sam mu da je kod mene, na šta me je on grdio i vikao na mene, govoreći mi da sva dokumenta treba da budu kod kuće i da ih više ne diram - napisala je u objavi.

Dala mu je dokumenta i rekla da više neće odgovarati za njih niti ga upozoravati da ih nosi, jer samo čini uslugu nekome koga voli, a i da je sposobna odrasla osoba koja može da se brine o sebi. Zatim je objasnila situaciju u kojoj se nedavno našla, rekavši da su ona i njen dečko otputovali u drugu zemlju za doček Nove godine.

Međutim, zbog njihove svađe, ona mu nije uzela pasoš, a on ga je, naravno, zaboravio.

- Stigli smo na aerodrom četiri sata ranije i počeli da proveravamo dokumenta, a onda je shvatio da nema pasoš. Pitao me je gde je i kada sam mu rekla da ga nisam donela, odgovorio mi je da misli da ću se pobrinuti za to kao i uvek. Odlučio je da ode kući i da se vrati, i zamolio me da pođem s njim, ali mi se nije voyilo više sati u automobilu. Ukratko, nije stigao na vreme i odlučila sam da neću da propustim putovanje zbog njega. Isključila sam mobilni telefon i krenula na 12-časovno putovanje.

Kofer
foto: Profimedia

Kada sam sletela, dočekalo me je nekoliko njegovih poruka da ne može da veruje da sam išla na put bez njega i da sam to uradila iz osvete za njegovu grdnju – nastavila je ona. Svi letovi su bili puni ili preskupi, pa je zaključila da verovatno neće doći, a on je i dalje optužuje da ga je ostavila na cedilu i da se namerno ne seća nečega sa čime se mučio. Tvrdi da su njeni prijatelji na njenoj strani, ali više nije sigurna da je uradila pravu stvar, pa je pitala korisnike Reddita za mišljenje.

Mnogi su stali na njenu stranu, pišući da je on sam kriv što je tražio da mu ostavi dokumenta i da ih ne nosi sa sobom. - Šta je hteo, to je i dobio. Nema na šta da se ljutite – napisao je jedan korisnik. - Veoma je neodgovoran i veoma grub prema vama. Ona ne bi smela da propusti odmor zbog njegove nepažnje. Dobro si uradila - prokomentarisao je drugi korisnik.

(Espreso/Najzena/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.