OVIH 5 ZNAKOVA ČEKA SREĆA U PRVOJ POLOVINI 2023. GODINE: Sve će im ići od ruke
Horoskop, Foto: Profimedia

ovo se krije u zvezdama

OVIH 5 ZNAKOVA ČEKA SREĆA U PRVOJ POLOVINI 2023. GODINE: Sve će im ići od ruke

Možemo očekivati ​​da Saturn 7. marta pređe u znak Riba i naše slabosti pretvori u našu snagu

Objavljeno:

Godina 2023. počinje retrogradnim Marsom i Merkurom, zbog čega mnogi planovi mogu biti pomereni, ravnoteža uzburkana. Ipak, biće tu i lepih i srećnih trenutaka.

U prvoj polovini godine možemo očekivati ​​da Saturn 7. marta pređe u znak Riba i naše slabosti pretvori u našu snagu. U martu Pluton ulazi u Vodolije i donosi napredak.

Ovo su znakovi koji će posebne blagodeti osetiti u prvih šest meseci godine, prenosi "Atma.hr".

Blizanci

Vaša društvenost će dati dobre rezultate. Prijatelji će vas podržati i pomoći vam da ostvarite svoje želje. Zahvaljujući svom stilu istaći ćete se u odnosu na kolege, bićete primećeni na svakom događaju. Početak godine obeležiće profesionalni uspesi, a njih će deliti i vaši poslovnu partneri, koji postaju vaši prijatelji.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Ribe

Uživanje vam je predstavljalo istraživanje dubina svoje duše, a početkom godine ćete poželeti da pokažete svoju slobodu i da voljenoj osobi kažete što osećate. Biće vam potrebna samoća da biste se prepustili snovima o velikoj ljubavi jer drugi odnosi ne mogu ispuniti vaše zahteve. Imaćete poseban posao koji traži brze reakcije, i to će dovesti do pozitivnog rezultata.

Bik

Imate uzvišene ideale, uživate u lepim stvarima. Početkom godine poželećete kreativnost, kao i skretanje sa “utabanih staza”. Vaš trud će biti opravdan jer vam je potrebna uteha. Najveće blago za vas biće ugodna kućna atmosfera, koja obezbeđuje dobro raspoloženje.

Ovan

Ne ograničavajte se i ne mislite na strahove, već delajte. Fokusirajte se na svoju individualnost. Vaša posebnost je sposobnost da probudite emocije drugih. Preduzmite nešto i ostvarite to. Došlo je vreme kada će vaše istraživanje posla i života biti nagrađeno uspehom. I vaša će romantična duša umnožiti sreću.

Prijatelji
Prijateljifoto: Profimedia

Vodolija

Vrlo lako stičete poštovanje drugih. Vaša sposobnost lakog upijanja novih informacija pomoći će vam da uspete u svemu što vas zanima. Očaravate druge originalnošću svog uma. Što se tiče ljubavi, tu ćete se ograničiti. Umesto da se prepustite strastvenoj vezi, radije patite u tišini. Ali, ipak, imate dovoljno šarma, rado ćete prihvatiti darove ljubavi.

(Espreso / Telegraf / Atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.