7 situacija u kojima prijateljica mora biti VAŽNIJA OD DEČKA! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

najlepše ispijanje kafa

7 situacija u kojima prijateljica mora biti VAŽNIJA OD DEČKA! (FOTO) (GIF)

Lepo je to što ste sada u vezi, ali ne smete zaboraviti prijatelje koji su bili uz vas kada on nije
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada ste u vezi normalno je da vam ta osoba postane najvažnija, a možda se dogodi i da neke prijatelje nenamerno zanemarite. Čak će se i viđanja i druženja s najboljom prijateljicom neminovno prorediti, ali postoje situacije u kojima dečko nikako ne bi trebalo da vam bude važniji.

20 najlepših citata o ljubavi (FOTO) (GIF)

Momci dođu i prođu, ali prijateljica zauvek ostaje pored vas. Osim toga, ništa vas ne može ispuniti kao ispijanje kafa i izlasci sa najboljom prijateljicom.

foto: giphy

1. Kad raskine s dečkom

Vašoj najboljoj prijateljici sigurno ćete trebati nakon raskida s dečkom, naročito ako je on taj koji je prekinuo vezu. Bez obzira da li je raskid iznenadio ili je naslućivala kraj sigurno je da će joj trebati prijateljica da je sasluša i uteši.

foto: Thinkstock

2. Kad ona ostavi dečka

Pa čak i ako vam se dečko vaše najbolje prijateljice nikada nije sviđao i mislite da je to što ga je ostavila najbolje što je uradila u životu, nemojte likovati zbog kraja njihove veze i govoriti joj da je super što ga se konačno rešila, već joj pružite podršku na način koji je njoj potreban. Bez obzira što je ona inicirala raskid i što zna da je tako najbolje – sigurno joj nije lako.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.