EVO ŠTA DA RADITE SA OSTATKOM PEČENJA POSLE BOŽIĆA: Jedan potez vas može REŠITI MUKA i gomilanja hrane
Ilustracija, svinjetina, Foto: Printscreen/Youtube/Bakina kuhinja

ODLIČNO

EVO ŠTA DA RADITE SA OSTATKOM PEČENJA POSLE BOŽIĆA: Jedan potez vas može REŠITI MUKA i gomilanja hrane

Evo i odgovora

Objavljeno:

Ako vam je preostalo hrane od prazničnog ručka i ne znate šta biste sa tim ostacima, evo odličnog predloga kako da ih iskoristite i pripremite odlično jelo, a na taj način i uštedite novac.

U nastavku vam donosimo recept koji će vas oduševiti.

Čili od svinjetine i pasulja

POTREBNO JE: 250 g kuvanog pasulja, 500 g pečenih svinjskih šnicli, 150 g kukuruza šećerca, 1 manji crni luk, 2-3 kašike ulja, sveži listovi peršuna, so, biber, ljuta paprika.

Svinjetina
foto: Printscreen/Youtube/ Sašina Kuhinja

PRIPREMA: Luk sitno iseckajte i propržite ga u šerpi na malo ulja. Dodajte skuvani pasulj i kukuruz šećerac i nalijte sve sa oko litar vode. Posolite, pobiberite, začinite po ukusu i kuvajte oko 30 minuta da se sve lepo ukrčka. Na kraju dodajte pečenu svinjetinu iseckanu na rezance i iseckani peršun. Poslužite toplo uz parče proje ili tortilje.

(Espreso/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.