NOVČANI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Otkrijte da li ćete PLIVATI U PARAMA, ili ipak morati da ŠTEDITE
Horoskop, Foto: Profimedia

ZVEZDE NEĆE SVIMA BITI JEDNAKO NAKLONJENE

NOVČANI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Otkrijte da li ćete PLIVATI U PARAMA, ili ipak morati da ŠTEDITE

Pred Bikovima je povoljna godina na svim poljima, pa tako i na finansijskom planu

Objavljeno: 18:40h

Finansijski horoskop za 2023. godinu otkriva koji će znakovi odlično da zarađuju, a koji bi trebalo da pripaze na troškove. Zvezde neće svima biti jednako naklonjene, pa saznajte da li spadate u one koji će se u 2023. obogatiti ili će vas nepovoljne prilike ipak naterati na štednju.

Ovan

Do sredine maja uživaćete podršku Jupitera pa vam novčane prilike neće biti loše, ali od juna pa sve do kraja godine doživećete finansijski preporod. Iako ćete odlično zarađivati, pazite da vas to ne zanese. Nemojte sve potrošiti na zabavu i užitke. Bik

Pred Bikovima je povoljna godina na svim poljima, pa tako i na finansijskom planu. U proleće će im porasti finansijski apetiti pa će se više angažovati oko napredovanja ili pronalaska bolje plaćenog posla. Neće se bojati promena, a odvažnost i samopouzdanje osiguraće im sjajne prilike.

Blizanci

Mnogima će se u prvim mesecima godine poboljšati finansija situacija, bilo kroz povećanje plate ili pronalazak dodatnog izvora prihoda, a moguća je i dobit od nasledstva. Nakon proleća okolnosti se menjaju pa će se sve do kraja godine žaliti na nestabilne prilike. Racionalizujte troškove i pazite se nesigurnih ulaganja.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Rak

Iako početak godine neće obećavati, dolaskom proleća primetićete da sve polako seda na svoje mesto. Doći ćete u posed novca koji vam pripada pa će vam neko vratiti dug ili isplatiti zaostale honorare. Mnogi će se udružiti s prijateljem i pokrenuti posao koji će biti dobar dodatni izvor zarade. U letnim mesecima mogući su povećani troškovi.

Lav

Ove ćete godine biti široke ruke, ali vaše finansijske prilike neće biti toliko povoljne da bi vam omogućile luksuzan život. Trošićete više, a takav pristup mogao da dovede do dugova. Razmislite o štednji i u dogovoru s ukućanima smislite racionalan plan trošenja.

Devica

Pred Devicama nije povoljna godina, ali na finansijskom planu neće im ići loše. Prvi deo godine nekima donosi dobit od ulaganja ili nasledstva, a posebno je izražena korist od dugoročnih investicija. Nekima će rad u inostranstvu pružiti priliku da podebljaju kućni proračun. Vaga

U prvom delu godine Vage možda neće biti zadovoljne primanjima, ali nakon jula pružiće im se mogućnost da zarade od pametnog ulaganja, a dobit je moguća i preko nasledstva ili prodaje nekretnine. Iduća će im godina doneti priliku da izađu iz dugova i poboljšaju materijalnu situaciju. Škorpija

Škorpija će u martu primetiti da stvari idu nabolje. Rešiće neke stare dugove i otplatiti kredite, nakon čega će osetiti olakšanje, a u isto vreme pružiće im se prilika da napreduju na poslu ili pronađu dodatni izvor prihoda. Jesen je povoljna za nove investicije i veće kupoprodajne akcije.

Kompjuter, Laptop, Muškarac, Posao, Programer
foto: Profimedia

Strelac

Razdoblje do jula biće relativno povoljno, ali ostatak godine zahtevaće da malo stegnu pojas. Zaredaće im se nepredviđeni troškovi pa će shvatiti da bi trebalo uvek da imaju sa strane nešto novca za crne dane.

Jarac

Jarce očekuje finansijski plodna godina. Na početku im se možda neće tako činiti, ali dolaskom proleća primijetće da im se novčane prilike poboljšavaju. I sami će za to biti zaslužni jer će se više angažovati i pokrenuti dodatne poslove od kojih će odlično zarađivati.

Vodolija

Pred njima je finansijski izazovna godina. Okolnosti će ih navesti da promene potrošačke navike i počnu više da štede. Odreći će se nekih luksuza, ali to im čak i neće teško pasti jer će biti zadovoljni ostvarenom uštedom. Tokom leta mogući su nepredviđeni troškovi.

Ribe

Ribama će prva polovina godine biti prilično plodna. Jupiter u polju finansija donosi povoljne prilike za zaradu, a mudrost i promišljenost pomoći će im da razaznaju obećavajuće prilike od lažnih pokušaja prevare. Mogli bi da pronađu dodatni izvor zarade ili bolje plaćen posao.

Ovde možete pogledati veliki horoskop za 2023. godinu.

(Espreso/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.