recept
STAVITE OVAKVU SLANINU U PODVARAK: Samo tako će dati NEODOLJIV ŠMEK jelu
Sipati do pola vode i šerpu staviti u rernu na 250 stepeni C oko 2 sata. Uz kupus obavezno napraviti proju
Čim krene hladnije vreme i jača jela ulaze u naše domove. Najviše se ljudi raduje kupusu i sarmi, a ovo je jedan od najboljih recepata za pripremu fenomenalnog kiselog kupusa.
Napravite kiseli kupus za ručak. Ne samo što je zdrav, nego je i ukusan
Potrebno je:
- 1 glavica kupusa
- 400 gr suvih rebara
- 100 gr suve slanine
- 1 veća krmenadla sveža
- 1 kašika masti
- lovorov list
- malo zrna bibera
- slatka paprika
- 1 glavica belog luka
- tucana ljuta paprika
Kupus iseći na kocke, pa ako je kupus prekiseo malo ga oprati. Pola glavice iseći na kocke i poređati, odozgo poređati meso, papriku, biber, lovorov list i poređati suvu slaninu.
To će dati neodoljiv šmek.
Sipati do pola vode i šerpu staviti u rernu na 250 stepeni C oko 2 sata. Uz kupus obavezno napraviti proju.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!