STAVITE OVAKVU SLANINU U PODVARAK: Samo tako će dati NEODOLJIV ŠMEK jelu
Kiseli kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

recept

STAVITE OVAKVU SLANINU U PODVARAK: Samo tako će dati NEODOLJIV ŠMEK jelu

Sipati do pola vode i šerpu staviti u rernu na 250 stepeni C oko 2 sata. Uz kupus obavezno napraviti proju

Objavljeno:

Čim krene hladnije vreme i jača jela ulaze u naše domove. Najviše se ljudi raduje kupusu i sarmi, a ovo je jedan od najboljih recepata za pripremu fenomenalnog kiselog kupusa.

Napravite kiseli kupus za ručak. Ne samo što je zdrav, nego je i ukusan

Potrebno je:

  • 1 glavica kupusa
  • 400 gr suvih rebara
  • 100 gr suve slanine
  • 1 veća krmenadla sveža
  • 1 kašika masti
  • lovorov list
  • malo zrna bibera
  • slatka paprika
  • 1 glavica belog luka
  • tucana ljuta paprika
1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki

Kupus iseći na kocke, pa ako je kupus prekiseo malo ga oprati. Pola glavice iseći na kocke i poređati, odozgo poređati meso, papriku, biber, lovorov list i poređati suvu slaninu.

To će dati neodoljiv šmek.

Sipati do pola vode i šerpu staviti u rernu na 250 stepeni C oko 2 sata. Uz kupus obavezno napraviti proju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.