CECA BOJKOVIĆ JE SA NJIMA BILA U ISTO VREME: Glumica objasnila KAKO je došlo do SKANDALA, sada je sve jasno
Svetlana Bojković, Foto: Dragan Kadić

KO BI REKAO OVO

CECA BOJKOVIĆ JE SA NJIMA BILA U ISTO VREME: Glumica objasnila KAKO je došlo do SKANDALA, sada je sve jasno

Ljubavni život Svetlane Bojković bio je buran

Objavljeno:

Ljubavni život Svetlane Bojković izvesno vreme bio je obavijen velom tajni, budući da je glumica želela da javnost bude fokusirana isključivo na njene profesionalne uspehe, ali ipak neki detalji su postali otkriveni i mnogi su bili začuđeni.

Miloš Žutić
foto: Print Screen Youtube

Poznato je da legendarna glumica ima dva braka iza sebe - prvi sa Milošem Žutićem sa kojim je dobila ćerku Katarinu Žutić, a drugi sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem.

Ipak, ono što je malo ko znao, jeste da se Ceca Bojković zaljubila u svog drugog supruga dok je još bila formalno u braku sa prvim, piše “Srbija danas” .

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - otkrila je glumica svojevremeno za domaće medije.

Tada su mnogi bili iznenađeni, jer Svetlana ne važi za nekog ko je sklon skandalima, te je ona dodatno objasnila kako je došlo do tog ljubavnog trougla.

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak i došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je svladala najteža bolest- priznala je Svetlana Ceca Bojković, prenosi “Net.hr” .

Inače, drugi suprug Cece Bojković preminuo je 2004. od srčanog udara u šezdeset sedmoj godini, usled problema sa krvnim žilama, a glumica je nakon toga pronašla svoju sreću uz Slavka Kruljevića, diplomate zaposlenog u Ministarstvu spoljnih poslova.

(Espreso/Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.