POČELE SU DA VAM SE POJAVLJUJU BORE NA LICU? Vratite mladalački izgled uz pomoć OVOGA!
Žena, Foto: Profimedia / Krzysztof Szpil / Alamy / Alamy /

promo

POČELE SU DA VAM SE POJAVLJUJU BORE NA LICU? Vratite mladalački izgled uz pomoć OVOGA!

Već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi, pozitivni pomaci

Objavljeno:

Pri pojavi prvih bora uglavnom većina žena želi što pre da vrati mladolik izgled licu. Potrebna vam je krema sa sastojcima koji će regenerisati i štititi vašu kožu i sa kojom će rezultati biti brzo vidljivi. Nema potrebe za iglama i raznim intervencijama, jer na našem tržištu postoji nešto čime je veliki broj korisnika oduševljen. Uklonite znakove starenja uz revolucionarnu Alp Rose kremu!

Alp Rose krema
foto: Promo

Već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi, pozitivni pomaci. Tajna se krije u njenom sastavu – bazirana je na matičnim ćelijama Alpske ruže!

Alp rose krema stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje. Nanesite je na čistu kožu u tankom sloju dva puta dnevno, ujutru i uveče, i laganim pokretima utrljajte.

Započnite već danas svoju transformaciju i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena jednog pakovanja iznosi 4.460 rsd, a ukoliko kupite 2 pakovanja, treće ćete dobiti na poklon - OVDE. Ukoliko kupite 3 pakovanja, još dva dobijate gratis klikom OVDE.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman prirodnih preparata za negu celog tela.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.