SVEKRVA KUPILA ISTU VENČANICU KAO MLADA: Onda joj je na dan venčanja spremila slatku OSVETU kojom je SVE ODUŠEVILA
Mlada, Foto: Profimedia

užas

SVEKRVA KUPILA ISTU VENČANICU KAO MLADA: Onda joj je na dan venčanja spremila slatku OSVETU kojom je SVE ODUŠEVILA

Njezina svekrva i šogorice su željele sudjelovati u svakom aspektu planiranja vjenčanja i nisu je prestale gnjaviti sve dok nije pristala povesti ih sa sobom u kupovinu haljina

Objavljeno:

Mlada se osvetila svojoj svekrvi nakon što se na njenom venčanju pojavila u identičnoj venčanici. Žena je objasnila da je njena svekrva i tri snaje smatraju "reinkarnacijom đavola" jer ne deli njihovu veru i nije tipična devojka. Ali, kako prenosi Mirror, nadala se da će svoje razlike ostaviti po strani za dan venčanja.

Objavljujući na Redditu, rekla je: "Moja svekrva me je mrzela od trenutka kada smo se upoznali. Preselila sam se kod njenog sina i dobila vanbračno dete, a ona je zaista verovala da sam đavo ovaploćena poslata da odvuče svog dečaka u dubine pakla“.

Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja, Mladenci
foto: Profimedia

„Nikad nisam marila za brak. Smatrala sam venčanja bacanjem novca. „Radije bih imala čamac ili novi motor, ali mom mužu je to bilo važno, pa sam pristala, pod uslovom da nije crkveno venčanje“, dodala je ona.

Žena je nastavila da objašnjava kako su njena svekrva i sestra njenog muža želele da budu uključene u svaki aspekt planiranja venčanja i nisu prestale da je dosađuju sve dok nije pristala da ih odvede u kupovinu haljina sa sobom.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Ali žena je doživela šok sledećeg jutra kada ju je pozvao iz salona venčanica i pomogao joj da shvati koliko su njene svekrva i snaja otišle da joj pokvare poseban dan. „Zvali su me od prodavnica - moja svekrva i snaja su naručile potpuno istu haljinu kao i ja", rekla je ona.

Sve što joj je salon rekao svom budućem mužu je prenela, ali on nije verovao da će njegova mama i sestra to uraditi. Ne želeći da rizikuje, žena se vratila u prodavnicu i naručila potpuno drugu haljinu. Takođe je smislila plan da se pobrine da njena svekrva ne ukradu pažnju na njenom venčanju.

„Mrzim ideju o venčanici. Mrzim blede boje. Mrzim se oblačiti. Mrzim haljine, ali sam obećala sopstvenoj mami i bratu da možemo ovo zajedno. Tako da moja mama, svekrva , sestre, brat i njegova žena su bili svi sa mnom i divili mi se u haljini. Našla sam haljinu koju nisam mrzela kao ostali. Platila sam je i otišli ​​smo", objasnila je ona.

Rekla sam mužu i nije mi baš verovao. Malo sam se nasmejala na to, vratila se u prodavnicu i naručila novu haljinu", dodala je. "Ova je bila tamnoljubičasta sa crnim rubom. Onda mi je sinula ideja - nemam mnogo drugarica, ali svi moji muški prijatelji imaju žene koje su nosile venčanice. Ponekad kažu da su tužni jer su potrošili sav taj novac na haljinu koju nikada više neće obući." Kada je došao veliki dan, njena svekrva i snaje ušle su u sobu za svečanosti u istim belim haljinama, ali na njihov veliki šok bile su potpuno iste kao i svi gosti.

Razgovarala sam sa mužem i on je pristao, pa pozivnice su izašle i svaka osoba koja je ikada nosila venčanicu bila je pozvana da je nosi na našem venčanju. Moja svekrva i snaje su dobile različite pozive u kojima se posebno tražilo da ne nose belo." Nakon što je dan prošao, žena skoro mesec dana nije čula šapat od svekrve dok se nije „pomirila“ o situaciji.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

"Sve četiri su se pojavile u svojim prelepim belim haljinama sa lepom šminkom i kosom - nisu se isticale. Izgledale su isto kao i svi, osim moje mame i bratove žene, koja je nosila ljubičastu boju kao ja. Muž, koji do tada zaista nije mislio da će učiniti nešto tako podlo, tog dana se skamenio. Konačno su pokazali svoje pravo lice", rekla je.

Na vratima sam se našla licem u lice sa svekrvom", dodala je. "Bila je besna.

„Pustila sam to jer smo suprug i ja pobedili. Ali s vremena na vreme obučem ljubičastu haljinu kada znam da će biti na nekom događaju jer sam takva“, zaključila je ona.

Dok joj je većina korisnika čestitala na osveti, drugi su podelili svoje ideje o tome kako da je nastave podsećati na njihov „odvratan“ pokušaj da je zasene na njen poseban dan.

"Nisi se samo osvetila, već si ulepšala dan svim tim ženama tako što si ih pustila da ponovo nose venčanice. Odlično!", prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

"Ja sam veliki debeo čovek i nosio bih venčanicu kad bih znao razlog“.

(Espreso/Večernji list/Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.