AKO IMATE OVU STVAR U SPAVAĆOJ SOBI IZBACITE JE ODMAH: Utiče na vaš san, evo i kako
Spavaća soba, Foto: Profimedia

feng šui

AKO IMATE OVU STVAR U SPAVAĆOJ SOBI IZBACITE JE ODMAH: Utiče na vaš san, evo i kako

Kada delite krevet sa partnerom, umesto ogledala, daleko je bolje da sa svake strane kreveta postavite noćni stočić sa lampom

Objavljeno: 21:17h

Prema feng šui stručnjacima, najveća greška koju ljudi prave prilikom uređenja spavaće sobe je njen dizajn.

Stručnjakinja za feng šui Amanda Gibi Peters tvrdi da ako imate ogledala na zidu spavaće sobe, ona mogu uticati na kvalitet vašeg sna.

Detaljnije objašnjavajući svoju teoriju, rekla je da prema principima feng šuija, drevne kineske nauke o usklađivanju energija, ogledala mogu da poremete san jer povećavaju energiju.

luksuz, spavaća soba
foto: Foto: Printscreen/LGQUEEN Home Decor

Amanda je preporučila da testirate teoriju tako što ćete pokriti ogledalo u spavaćoj sobi i ostaviti ga tako nekoliko nedelja da biste videli razliku.

Prema feng šui principima, ogledala su moćan alat kada je u pitanju povećanje osvetljenja i udvostručavanje energije. Međutim, ona je očigledno usmeravaju na suprotan način.

Stručnjaci kažu da ne bi trebalo da postavljate ogledalo nasuprot krevetu, jer će ono odražavati energiju i držati vas budnim.

Laura Cherrano, takođe stručnjakinja za feng šui, objašnjava kako spavaća soba treba da izgleda kada je delite sa svojim partnerom.

Kada delite krevet sa partnerom, umesto ogledala, daleko je bolje da sa svake strane kreveta postavite noćni stočić sa lampom. Ovo je simbolično stvaranje jednakog prostora za vas i vašeg partnera.

A kada je u pitanju položaj kreveta, nikada ga ne postavljajte uz zid.

,,Protok energije i položaj nameštaja zaista mogu da poboljšaju san“ – objasnila je Laura Cherrano.

(Esreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.