NJAMI
PRELIJTE OSLIĆ OVIM NAMAZIM OD BELOG LUKA: Daće JOŠ BOLJI UKUS RIBI, sprema se za dva minuta (FOTO)
Oduševite goste na slavi
Sastojci
beli oslić 1 kg
so po ukusu
brašno po potrebi
ulje za prženje po potrebi
Preliv za prženu ribu:
limun 2
so - malo
maslinovo ulje 2 kašike
beli luk 1 glavica
seckani peršun 3 kašike
Priprema
Ribu očistiti i iseći na komade. Posoliti.
Svaki komad ribe uvaljati u brašno sa svih strana.
Na vrelom ulju pržiti ribu sa svih strana dok ne dobije zlatno-žutu boju.
Stavljati komade ribe na papirnom ubrusu da se ocede od viška masnoće.
Preliv za ribu: Beli luk i peršun očistiti i naseckati sitno. Posoliti. Dodati limunov sok i ulje.
Izmešati. Služiti uz prženu ribu!
(Espreso/Recepti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!