ZBOG OVE DIJETE NIKAD NIJE STALA NA VAGU I JEDE SVE ŠTO VOLI: Nikad ne biste rekli KOJI SASTOJAK IZBEGAVA
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

ZBOG OVE DIJETE NIKAD NIJE STALA NA VAGU I JEDE SVE ŠTO VOLI: Nikad ne biste rekli KOJI SASTOJAK IZBEGAVA

Osnovu ishrane Hejli Biber čini dijeta prema krvnoj grupi.Ona ne odaje koja je njena krvna grupa, ali stalno spominje kako uključuje često meso u ishranu, pa se pretpostavlja da je nulta krvna grupa

Objavljeno:

Poznata manekenka sama sprema sebi doručak, obično od jednostavnih namirnica. Hejli Biber se hrani prema dijeti po krvnim grupama.

Kao većina manekenki, i Hejli Biber primenjuje dijetu, ali se trudi da je prilagođava onome što najviše voli. Žena Džastina Bibera je poznata po tome što "nikad ne staje na vagu, sem kod lekara". Tome u prilog govore i mnogi nutricionisti koji kažu da merenje ne daje uvek pravi odraz zdravlja organizma.

Osnovu ishrane Hejli Biber čini dijeta prema krvnoj grupi.Ona ne odaje koja je njena krvna grupa, ali stalno spominje kako uključuje često meso u ishranu, pa se pretpostavlja da je nulta krvna grupa. Takođe, naglašava da izbegava gluten i šećer.

Sama priprema doručak, a dan započinje sokom od celera i koktelom vitamina. Obično pojede dva kuvana jajeta i kašu od ovsenih pahuljica ili smuti sa dosta hranljivih sastojaka. Smatra da je važno da ima uvid u sve namirnice.

Za ručak obično jede salatu, dosta povrća i piletinu, a ponekad poželi i suši. Večera može da bude pasta, ali je testenina uvek bez glutena. Važno je da nema rafinisanog šećera, a ugljeni hidrati su prihvatljivi.

Hejli dozvoljava sebi i neki dan "prevare". To je trenutak kad samo sluša svoje želje, pa jede sve što poželi. Većina nutricionista ovo ne preporučuje, ali ako možete da se - posle dana "prevare" - vratite na pravi put, uživajte u onome što jedete i sutradan zaboravite taj "greh".

Za svoju vitku figuru, Hejli može da zahvali mladosti, ali i detinjstvu provedenom u baletskom studiju. Zbog povrede noge, ona se više ne bavi baletom, ali redovno ide na kardio treninge, bavi se pilatesom i jogom.

Najdraži kardio program joj je boks, pa je pogledajte na delu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.