POJEDITE 40 SMOKAVA ZA 40 DANA: Evo šta će vam se DESITI SA ORGANIZMOM
Smokve, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

POJEDITE 40 SMOKAVA ZA 40 DANA: Evo šta će vam se DESITI SA ORGANIZMOM

Stavite smokve u staklenu teglu i prelijte ih maslinovim uljem. Zatvorite poklopcem i ostavite u frižideru. Posle 40 dana možete da konzumirate ovaj prirodni lek

Objavljeno: 14:23h

Smokve je izuzetno korisne, kako sveže, tako i sušene, a konzumiranje svežeg, sveže ubranog voća je luksuz koji nije dostupan svima.

Ali postoji odličan recept sa suvim smokvama koji će bukvalno preporoditi vaše telo!

- Pomažu u regulisanju rada gastrointestinalnog trakta - Visok sadržaj vlakana u smokvama pomaže u gubitku kilograma i čišćenju organizma od toksina - Smokve su bogate kalcijumom koji se lako apsorbuje i nezamenjive su za osobe sa intolerancijom na laktozu - Kalijum, kojeg u smokvi ima u izobilju, jača srce - Smokve sadrže veliku količinu antioksidanata, koji poboljšavaju imuni sistem i opšte zdravlje – Poboljšava stanje kože i ujednačava ten lica - Smatra se odličnim lekom za nesanicu i jutarnje mučnine

Sastojci:

1 / 8 Foto: Profimedia

– 40 suvih smokava i - maslinovo ulje

Priprema:

Stavite smokve u staklenu teglu i prelijte ih maslinovim uljem. Zatvorite poklopcem i ostavite u frižideru. Posle 40 dana možete da konzumirate ovaj prirodni lek.

Aplikacija:

1 smokva u ulju na prazan stomak pomoći će jačanju i izlečenju i rešiće postojeće zdravstvene probleme.

Plodovi smokve ojačaće vas posebno u proleće, u najtežem periodu avitaminoze, pa je idealno vreme za pripremu ovog čudesnog leka upravo sada!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.