OVO JE STAN SINA I SNAJE LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Nijedan Srbin nema OVAKAV LUKSUZ, a tek da vidite SPAVAĆU SOBU (FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: ATA IMAGES

OTKRIVAMO

OVO JE STAN SINA I SNAJE LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Nijedan Srbin nema OVAKAV LUKSUZ, a tek da vidite SPAVAĆU SOBU (FOTO)

Spavaća soba snaje i sina Lidije Vukićević takođe je dospela na društvene mreže, koju je par dekorisao tamnijim nijansama. Čini ga i veliki bračni krevet, komoda takođe, kao i televizor ravnog ekrana

Objavljeno: 14:48h

Svetao, prostran i vrlo luksuzan je dom Andreja Mrkele i Nađe Ilić u Beogradu. Zaljubljeni par više od godinu dana je u skladnoj vezi, a novodno tek nedavno započeo je život pod istim krovom. Kako izgleda kutak starijeg sina Lidije Vukićević i njegove izabranice javnost je mogla videti kroz par fotografija koje je lepa manekenka objavila na dan svog rođendana.

Nađa je, naime, u stanu obeležila to što je jednu godinu starija, a u to ime ona i Andrej ugostili su prijatelje. Najviše kadrova snimljeno je u kuhinji, koju po svemu sudeći, skladni par još uvek nije dekorisao sudovima. Bele ugradne elemente ulepšao je visoki šank, koji deo u kome se hrana priprema deli od trpezarije i dnevnog boravka sa čijih zidova vise slikarski radovi čuvenih umetnika, a tu je i udobna bela garnitura.

Spavaća soba snaje i sina Lidije Vukićević takođe je dospela na društvene mreže, koju je par dekorisao tamnijim nijansama. Čini ga i veliki bračni krevet, komoda takođe, kao i televizor ravnog ekrana.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Dom Andreja Mrkele i Nađe Ilić udobna je nekretnina koju bi svako poželeo. Pretpostavlja se da je, budući da ima smisla za uređenje, mladom paru u dekorisanju dosta pomogla Lidija čiji stan je san snova.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.