STAVLJALA SAM RUKU U MEŠAVINU VODE I SIRĆETA 3 PUTA NEDELJNO: Evo šta mi se DESILO
Sirće, Foto: Printscreen

paŽnja

STAVLJALA SAM RUKU U MEŠAVINU VODE I SIRĆETA 3 PUTA NEDELJNO: Evo šta mi se DESILO

Da biste pripremili ovu tečnost, potrebno je da pomešate 1 šoljicu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode

Objavljeno:

Pošto nisam osoba koja odmah posegne za hemijom, odlučila sam da pokušam s prirodnim rešenjem. Razgovarala sam s doktorom i on je rekao da pokušam s jabukovim sirćetom.

Jedna žena je imala velike probleme sa rukama i zglobovima, pa je zbog toga odlučila da pokuša sa alternativnom medicinom, a spas je potražila u sirćetu.

“Nekoliko godina vodim borbu protiv bolova u zglobovima i rukama, a nakon toga doktori su mi dijagnostifikovali artritis uzrokovan napornim radom i pothranjenosti.

Pošto nisam osoba koja odmah posegne za hemijom, odlučila sam da pokušam s prirodnim rešenjem. Razgovarala sam s doktorom i on je rekao da pokušam s jabukovim sirćetom, ali da treba da budem uporna. Počela sam da ga koristim i sada nakon dva meseca mogu reći da sam dosta bolje.

Jabukovo sirće
foto: Profimedia

Prvi mesec sam to činila tri puta sedmično, a sada samo dva. Stavljala sam ruke u sirće pre spavanja, a bol i peckanje koje sam do tada imala u rukama su nestali. Koristila sam prirodni napitak od jabukovog sirćeta, vode i meda”, rekla je Ana, piše Worldhealthinfo.

Da biste pripremili ovu tečnost, potrebno je da pomešate 1 šoljicu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode.

U tu smesu pokvasite noge ili ruke (u zavisnosti gde imate bolove).Ukoliko osećate bolove na nekom drugom delu tela, stavite obloge na to mesto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.