OTKRIVENO KO JE FATALNI MUŽ MIRJANE JOKOVIĆ: Zbog njega je SVE NAPUSTILA, NOSI I POZNATO IME (FOTO)
Mirjana Joković, Foto: Printscreen/Youtube/Klasik TV

OBRATITE PAŽNJU

OTKRIVENO KO JE FATALNI MUŽ MIRJANE JOKOVIĆ: Zbog njega je SVE NAPUSTILA, NOSI I POZNATO IME (FOTO)

Muž Mirjane Joković davno je ukrao srce glumice

Objavljeno:

Nisu rat u Jugoslaviji, ni nemaština niti potreba za dokazivanjem u Holivudu naveli Mirjanu Joković da pauzira sa karijerom u domovini i otisne se u Ameriku. Sve su to, naime, bile brojna nagađanja koja su se nizala nakon odluke dramske umetnice da bez mnogo reči otputuje i godinama se na Balkan ne vraća. Uprkos potrebi javnosti i medija da glumičin odlazak predstave kao beg od problema, istina je potpuno nešto drugačija. Verovali ili ne ali ljubav je odlučila. Muž Mirjane Joković i jedan od retkih muškaraca kojima je pošlo za rukom da osvoji njeno srce glavni je krivac za iznenadnu odluku glumice da napusti porodicu, prijatelje i posao.

Navodno, Srđan Milenković, kako mu je ime, želeo je da okusi život u nekom drugom svetu, svetu daleko od sankcija i problema sa kojima su se tih godina građani Srbije suočavali. Priliku da život promeni iz korena prigrabio je a Mirjana je bez mnogo razmišljanja odabrala da mu se na tom putu pridruži i niti jednog jedinog momenta nije se pokajala.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Klasik TV

Danas je ona predaje glumu na Kalifornijskom univerzitetu, na kome je i direktorka glumačkih performansi. Vrlo je cenjena i poštovana iako u Holivudu nije mnogo postigla.

- Šef sam katedre, ali i predajem na trećoj godini regularnih studija, kao i na drugoj godini magistrskih stugija, Predajem već 17 godina, a vodim i ceo program kao šef katedre 12 godina - rekla je glumica po svoj prilici veoma zadovoljna putem kojim je pre više od 30 godina odlučila da će da ide. Muž Mirjane Joković zaslužan je u velikoj meri za to, a veruje se da se njegovom zaslugom ona pre par godina vratila u Beograd, doduše privremeno, i pristala da snima.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.