SA OVOM PLAVUŠOM JE BIO IVAN BOSILJČIĆ PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO JELENU: Znate je iz OVE PRIČE, izgleda BRUTALNO
Ivan Bosiljčić, Foto: Zorana Jevtić

oTkriveno

SA OVOM PLAVUŠOM JE BIO IVAN BOSILJČIĆ PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO JELENU: Znate je iz OVE PRIČE, izgleda BRUTALNO

U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković, piše Story. Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a bivša devojka Ivana Bosiljčića bila deo baletske postavkeI

Objavljeno:

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su u braku čitavu deceniju, važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Ipak, manje je poznat podatak da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom. Bivša devojka Ivana Bosiljčića tada je ušetala u njegov život.

Naime, u to vreme Ivan je bio zvezda telenovele „Ranjeni orao“, devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave i, možda ga, čak, i upoznaju. U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković, piše Story. Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a bivša devojka Ivana Bosiljčića bila deo baletske postavke.

Bivša devojka Ivana Bosiljčića, koja je navodno učestvovala na izboru za Miss Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama, a njen profil na „Instagramu“ svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.