MUŽA JOJ SVI ZNATE, A EVO KOJI MUŠKARAC JE BRAT MARIJE PETRONIJEVIĆ: Po prvi put su se slikali ZAJEDNO (FOTO)
Marija Petronijević, Foto: Filip Plavčić

šok

MUŽA JOJ SVI ZNATE, A EVO KOJI MUŠKARAC JE BRAT MARIJE PETRONIJEVIĆ: Po prvi put su se slikali ZAJEDNO (FOTO)

Srpska Monika Beluči, kako je domaći mediji nazivaju, na popularnoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kome sa bratom Stefanom i još jednim prijateljem obavlja uobičajene radove na imanju, i još jednom podsetila na prave vrednosti

Objavljeno: 10:45h

Glumica Marija Petronijević poznata je po prirodnoj lepoti, ali i skromnosti. Iako je publiku širom regiona osvojila čim se pojavila, pre nekoliko godina se povukla iz medija, te sada živi mirnim životom na selu sa suprugom i sinom. O privatnom životu retko govori, ali s vremena na vreme na „Instagramu“ podeli poneku fotografiju što jako raduje njene pratioce.

Tek nedavno je supruga Milinka zvanično predstavila javnosti na jednoj filmskoj premijeri, a sada smo saznali i da ima brata. Naime, srpska Monika Beluči, kako je domaći mediji nazivaju, na popularnoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kome sa bratom Stefanom i još jednim prijateljem obavlja uobičajene radove na imanju, i još jednom podsetila na prave vrednosti.

A
foto: Printscreen/Instagram

Instagram ima savršene filtere. Možda fotošop ili neki drugi programi još bolje, da ulepšaju slike naših života. Da uloga, ona prikazana bude sa što više sjaja, glamura i lepote. Život se potrudi, da nakon klika na taster objavi, vrati nas, da budemo ono što jesmo, spolja i iznutra, ispunjeni srećom i ljubavlju ili nekim drugim osećanjem, koje smo posejali i negovali...

Ne filtriram slike, ali sam postavila životni filter. Barijeru koja propušta samo one sa kojima jesam srećna, i koje volim. Moj brat Stefan i njegov drug su došli da mi pomognu da ofarbam još malo kolja, za svoje beskonačne ograde...“, napisala je Marija, a sve što imamo da kažemo na to je bravo!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.