OVIM LJUDIMA ĆE PLJUŠTATI PARE U DECEMBRU NON STOP: Stiglo NOVO OBAVEŠTENJE, ako ste među njima, SKAKAĆETE OD SREĆE
Horoskop, Foto: Fabio Alcini / Panthermedia / Profimedia

astro

OVIM LJUDIMA ĆE PLJUŠTATI PARE U DECEMBRU NON STOP: Stiglo NOVO OBAVEŠTENJE, ako ste među njima, SKAKAĆETE OD SREĆE

Novčani horoskop za decembar 2022. najavljuje dobru zaradu i priliv finansija za 3 znaka zodijaka!

Objavljeno: 09:47h

Finansijski horoskop za decembar 2021.. godine najavljuje najveću zaradu onima koji se bave trgovinom, a evo šta mogu da očekuju horoskopski znaci kojima su zvezde posebno naklonjene.

Ovan

Ako ste trgovac, pa još rođeni u znaku Ovna, ovog meseca će vam novac neprekidno pristizati. Odličan profit očekuje sve one koji na bilo koji način posluju sa inostranstvom. Ako planirate i početak novih poslova, treba da znate da su zvezdane konfiguracije na vašoj strani. Nećete imati problema ni da prikupite početni kapital. Sve što budete započeli ovog meseca pokazaće se veoma isplativo. Za vas je ovo mesec novih mogućnosti, samo napred, bez oklevanja.

horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Ovo će za vas biti izuzetno profitabilan mesec. Sve što ste uložili vratiće vam se sa dobrom zaradom, a čak se možete nadati i novčanim davanjima od nekog člana porodice ili šire familije. Ako ste u procesu traženja kredita ili nekog drugog novčanog potraživanja, nadajte se povoljnom ishodu. Da biste mesec i završili u plusu, čuvajte se neoprezne potrošnje. Savetuju se skromnost i umerenost.

Ribe

Vi ste apsolutni finansijski šampion ovog meseca, imate izuzetne šanse. Sve zvezde će biti na vašoj strani, stižu vam ogromni profiti a nadajte se i novcu iz neočekivanih izvora. Ako planirate nova ulaganja ili početak nekog posla, sačekajte drugu nedelju decembra. Biće dobrih ideja, stiže vam i podrška, a i fiansijska pomoć. Najviše novca ćete zaraditi na samom kraju meseca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.