OČISTITE MASNOĆU BEZ HEMIKALIJA: Na pamet vam NE BI PALO, a rešiće vam VELIKI PROBLEM u kući očas posla
Sudopera, Foto: Profimedia

trik

OČISTITE MASNOĆU BEZ HEMIKALIJA: Na pamet vam NE BI PALO, a rešiće vam VELIKI PROBLEM u kući očas posla

Još jedan od saveta koji če vam koristiti

Objavljeno:

Borba protiv masnoće u kuhinji nekada deluje kao Sizifov posao. Koliko god se mi trudili, uvek se nađe neko novo mesto gde će prsnuti masnoća.

Ipak, ne smemo stalno ni da koristimo hemikalije, jer mogu doći u dodir sa hranom, koju na taj način možemo kontaminirati.

Kečap, Domaći kečap
foto: Profimedia

Ipak, na sreću, društvene mreže i internet su puni raznih saveta, a jedan je krajnje neobičan, jer vam sigurno ne bi palo na pamet da namirnicom koju koristimo kao prilog za jela, iskoristite za skidanje masnoće.

Naime, masnoća iz kuhinje često se uvlači u sve kuhinjske elemente, a tri dana čišćenja ponekada nije dovoljno da je skinemo. Ipak, jedna namirnica to u mnogome olakšava, a to je kečap, što je potpuno neočekivano za ovu vrstu namirnice.

Dovoljno je samo naspete kečap preko onoga što je zahvaćeno masnoćom i lepo ga obrišite maramicom, sva mast će nestati kao da nikada i nije bila tu.

Eto, još jedan od saveta koji će vam, nadamo se, biti korisni, a ne opterećuje kućni budžet, jer mahom kečap svi imamo u svojim domovima. Ipak, najveći benefit kečapa je taj što ne šteti okruženju poput hemikalija, i bez bojazni možete očistiti celu kuhinju sa njim.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.