OVA ČORBA PUNA POVRĆA JE NAJBOLJA ZA HLADNE DANE: Od sada ćete je stalno SPREMATI umesto SUPE (RECEPT)
Čorba/Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ekuhinjica - sweet and savory recipes

prekusno

OVA ČORBA PUNA POVRĆA JE NAJBOLJA ZA HLADNE DANE: Od sada ćete je stalno SPREMATI umesto SUPE (RECEPT)

Sprema se lako i svima uspeva iz prvog pokušaja

Objavljeno:

Isprobajte recept za zimsku čorbu sa tikvicama i pirinčem. Lako se pravi, a svideće se svima.

U hladnim danima najviše nam prijaju tople supe i čorbe za ručak. U nastavku pročitajte recept za zimsku čorbu sa tikvicama koja će vas zasititi ako je poslužite uz hleb. Sprema se lako i svima uspeva iz prvog pokušaja.

Sastojci:

1 crni luk

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

1 tikvica manja

pola šolje pirinča

1 šargarepa

Čorba
foto: Printscreen/Youtube/ CooKing

so, biber, svež peršun, kocka za supu

Priprema:

U šerpi propržite seckan luk i šargarepu. Dodajte sitno iseckanu tikvicu pa sve izdinstajte. Ubacite pirinač koji ste prethodno natopili u vodi. Nalijte vodu, stavite kocku za supu, poklopite i kuvajte dok pirinač ne bude gotov. Začinite po želji i stavite svež peršun.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.