NAPRAVITE POSAN KROMPIR PAPRIKAŠ ZA DANAŠNJI RUČAK: Priprema je jednostavna, a 1 ZAČIN će dati poseban šmek
Krompir paprikaš, Foto: Printscreen/Youtube/Sherpica Recipes

prijatno!

NAPRAVITE POSAN KROMPIR PAPRIKAŠ ZA DANAŠNJI RUČAK: Priprema je jednostavna, a 1 ZAČIN će dati poseban šmek

Jelo "na kašiku" koje će obradovati vaša nepca

Objavljeno:

Kad dođu dani posta, domaćice su u dilemi koje jelo da pripreme za članove porodice.

Krompir-paprikaš je uvek dobar izbor, jer povrće koje se koristi za pripremu vole svi, a jelo je ujedno i ukusno i zasitno.

Sastojci:

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Sherpica Recipes

Priprema:

Luk, šargarepu i papriku operite pod mlazom vode, pa ih isecite na krupnije komade i poređajte u pleh. Pecite na 220 stepeni dvadesetak minuta.Pečeno povrće usitnite u blenderu i posolite.Oljuštite krompir, isecite ga na veće komade, dodajte mu usitnjeno pečeno povrće i začine po ukusu. Nalijte povrće hladnom vodom i stavite da se kuva.

Prvih dvadesetak minuta kuvajte paprikaš na jačoj temperaturi, a onda smanjite jačinu ringle i ostavite da se obrok krčka još dvadesetak minuta.

Po želji, pre služenja paprikaš obilno pospite iseckanim svežim peršunovim lišćem.

Prijatno!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.