CRNI PETAK KOJI DUGO IŠČEKUJEMO: Iskoristite SNIŽENJE da kupite deci poklone za paketiće!
Igračke, Foto: Promo

PROMO

CRNI PETAK KOJI DUGO IŠČEKUJEMO: Iskoristite SNIŽENJE da kupite deci poklone za paketiće!

Tako ćete ih čak lakše nagovoriti da krenu na spavanje kada im je vreme

Objavljeno:

Povodom BLACK FRIDAY ponude zbog koje se svi tako radujemo i sve to zarad neverovatnih sniženja, organizovan je i specijalni popust na asortiman za mališane. Iskoristite ove fenomenalne cene da obradujete najmlađe (možda je baš ovo idealna prilika da im po super ceni kupite i poklon za paketić).

Plišana igračkica 3 u 1

Svako dete će je obožavati! Mekana fina plišana životinjica može da bude i:

  1. IGRAČKA
  2. I JASTUK
  3. I ĆEBENCE

Tako je fantastičhna ideja za poklon i za dečake i za devojčice različitih uzrasta bilo kojim povodom! Ćebence se nalazi u unutrašnjosti igračke, plišano je i izuzetno prijatno za pokrivanje. Tako ćete ih čak lakše nagovoriti da krenu na spavanje kada im je vreme.

Kliknite OVDE i naručite plišano ćebence-igračku po specijalnoj ceni povodom CRNOG PETKA ili pozovete na broj 011/6 888 999.

Igračke za decu, Black Friday akcija, Igračke, Deca
foto: Promo

Vozić koji ređa domine

Ovo nije običan vozić, već vozić koji za sobom ređa domine. Može ih poređati tako da se smenjuju boje jedna za drugom, može ređati najpre jednu, a potom drugu boju sve zavisi kako kako ih poređate u kertridž koji se fiksira na vrh voza.

Deca uz njega uče boje, da broje, pozitivno utiče na razvoj dečije mašte, a pomaže im i da savladaju strukturu prostora.

Poručite im ovaj super vozić već danas po super sniženoj ceni povodom BLACK FRIDAY ponude ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Igračke za decu, Black Friday akcija, Igračke, Deca
foto: Promo

Svetleća tabla za crtanje

Fenomenalna tabla po kojoj mališani mogu da crtaju i pišu, a sve što budu zabeležili na tabli moći će da sija! To će ih dodatno oduševiti i dati im „vetar u leđa“ da nastave da usavršavaju svoje crtanje i/ili pisanje.

Sa njom nema krša po kući, žvrljanja po nameštaju i zidovima. Takođe, praktično ju je poneti kako bi se deca zabavljala kada nekuda krenete i kada znate da ćete dugo putovati ili na nešto čekati.

Specijalna cena već danas povodom CRNOG PETKA - poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Igračke za decu, Black Friday akcija, Igračke, Deca
foto: Promo

Pištolj koji katapultira aviončiće

Pištoljčić uz koji se dobijaju 4 aviončića: avion se ubaci na pištolj, zategne se opruga i pritisne obarač. Aviončić će izleteti u pravcu u kom ga dete usmeri, a može da odleti i do 6 metara daleko.

S obzirom da su aviončići od sunđera, deca se neće povrediti čak ni ako pogode jedni druge avionima. Materijal od kog su avioni omogućuje i da se deca ovom igračkom igraju i unutra bez rizika da će oštetiti stvari po kući.

Iskoristite akciju povodom CRNOG PETKA i po specijalnoj ceni ga poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.