OTKRIVENO S KOJOM STARIJOM ŽENOM JE BIO VUK KOSTIĆ: Razlika između njih je 5 godina, OVO JE NJENA SLIKA (FOTO)
Foto: Prinscreen/youtube

otkrivamo

OTKRIVENO S KOJOM STARIJOM ŽENOM JE BIO VUK KOSTIĆ: Razlika između njih je 5 godina, OVO JE NJENA SLIKA (FOTO)

Najveće iznenađenje je bila izjava pevačice nekadašnje grupe "Negativ" Ivane Peters koja je u jednom intervjuu rekla da je kratko bila u vezi sa Vukom Kostićem

Objavljeno: 09:30h

Vuk Kostić važi za najvećeg zavodnika srpskog glumišta i danas je napunio 43 godine. On je veliki šmeker na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što su ga povezivali sa mnogim lepoticama. I dalje najviše pamtimo njegovu vezu sa Jelisavetom Orašanin, ali među njegovim bivšim ljubavima su i druge poznate žene, pevačice, manekenke, voditeljke.

Najveće iznenađenje je bila izjava pevačice nekadašnje grupe "Negativ" Ivane Peters koja je u jednom intervjuu rekla da je kratko bila u vezi sa Vukom Kostićem.

Ivana Peters
foto: Printscreen

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - rekla je Ivana.

Inače, poznati glumac je nedavno na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj uživa u društvu jedne devojke dok se zajedno spremaju da zaplove u avanturu kvadom po Mokroj Gori, koristeći sunčane i tople jesenje dane.

Kao pravi zaljubljenik u prirodu, kad god mu posao dozvoli, uživa u čarima svih godišnjih doba, pa je takom tokom godina obilazaka Srbije i Crne Gore izdvojio nekoliko lokacija na koje voli da ode: Obišao sam uzduž i popreko našu Srbiju, napomenuvši i da je član lovačkog udruženja 'Hajduk Veljko' u Negotinskoj Krajini: "Tamo obožavam da idem. Idem i na Đerdap, Dunav, Mokru Goru i, naravno, Taru, na kojoj su prelepi pejzaži.

Volim i Crnu Goru, posećujem je kad god je lepo vreme. Krajem oktorbra sam bio u Bigovu. Kupao sam se u šortsu, nije uopšte bilo hladno. Stoga, Crna Gora mi je takođe beg, tamo sam dete", rekao je jednom Vuk. Pa, je tako napravio drvenu kućicu na Mokroj Gori, a nedavno je otkrio i da planira da Beograd i gužvu zameni šumom, morem i tišinom: "Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta", rekao je glumac za magazin Story jednom prilikom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.