OVAKO IZGLEDA KUĆA NA SELU MILICE MILŠE: Izašle slike, a tek da čujete s kojim MUŠKARCEM ODLAZI TAMO (FOTO)
Milica Milša, Foto: Damir Dervišagić

oaza mira

OVAKO IZGLEDA KUĆA NA SELU MILICE MILŠE: Izašle slike, a tek da čujete s kojim MUŠKARCEM ODLAZI TAMO (FOTO)

Centralno mesto u kući zauzimaju kuhinja i dnevni boravak, a pored toga na raspolaganju su im i tri male spavaće sobe

Objavljeno: 13:09h

Poznati supružnici Milica Milša i Žarko Jokanović kad god se umore od gradskog života mir pronalaze u svojoj vikendici u selu Babe.

Od očekivanog seoskog dvorišnog dekora - štale, obora, koka koje trče po dvorištu, blata do kolena i poneke gice - nema ništa. Ovde dolaze da se odmore, a kada nisu tu o kući brine Rajna.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic

- Ona živi na kilometar-dva odavde, lepa je, zgodna, sposobna, vredna, poštena devojka. Voli pozorište, obrazovana je, može da se uda pet puta, samo nema nikog odgovarajućeg. Celu kuću je letos okrečila. Ovaj raj na zemlji stvorila je Rajna - otkrila je Milica jednom prilikom, čija je pokojna mama Leposava podigla ovu kuću po svojoj zamisli.

- Tašta mi je čudo od arhitekte! Ja bih ovu kuću patentirao i prodavao projekte! Sve u njoj je idealno funkcionalno, možeš da ideš skroz oko nje i da ne pokisneš, a s torbama ulaziš direktno u kuhinju. Ima 60 kvadrata bez terase. Više nam i ne treba - otkriva Žarko.

Centralno mesto u kući zauzimaju kuhinja i dnevni boravak, a pored toga na raspolaganju su im i tri male spavaće sobe, svaka s dušom i pečatom izvornog srpskog. U njima su starinske zavese, sat, kraljica peć, pirotski ćilimi, devojačka drvena škrinja u duborezu, slike predaka. A u dvorištu - bazen.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.