svi ih vole
BELOLUČENE PAPRIKE VOLE SVI SRBI A NE ZNAJU DA POSTOJI NAJBOLJI RECEPT ZA NJIH: Kad ovo PROBATE ostajete bez teksta
Pečena paprika u ulju i belom luku se priprema na sledeći način
Belolučene paprike se kod nas često jedu i svi ih vole. Evo jednog recepta za paprike u ulju sa belim lukom.
Količinu odaberite sami, po želji, u zavisnosti za koliko osoba pripremate.
Priprema:
Pečena paprika u ulju i belom luku se priprema na sledeći način: operite i osušite papriku, zatim je ispecite na roštilju, plotni ili u rerni na 240 stepeni. Okrećite papriku da se ispeče sa svih strana.
Stavite papriku u posudu, posolite je, poklopite i pustite da se ohladi. Hladnu papriku oljuštite i stavite u činiju. Prelite papriku uljem, sirćetom i sitno iseckanim belim lukom. Poslužite pečenu papriku u ulju i belom luku kao prilog uz jelo.
(Espreso/Erecepti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!