4 ZNAKA KOJIMA ĆE SE ŽIVOT PROMENITI ZA 3 DANA: Budite SPREMNI na ono što donosi MLAD MESEC
Horoskop, Foto: Profimedia

PROČITAJTE

4 ZNAKA KOJIMA ĆE SE ŽIVOT PROMENITI ZA 3 DANA: Budite SPREMNI na ono što donosi MLAD MESEC

Svi ćemo se osećati mnogo optimističnije nego prethodnog meseca i biti preplavljeni emocijama, a naročito ova 4 horoskopska znaka.

Objavljeno: 17:56h

Ako ste od onih koji su osetili jak uticaj sezone pomračenja koja je iza nas, onda biste sada mogli da odahnete. Mlad Mesec u Strelcu 23. novembra se javlja samo pet minuta pre nego što Jupiter uđe u Ribe, te stiže kao plimni talas zahvalnosti i vere u budućnost. Svi ćemo se osećati mnogo optimističnije nego prethodnog meseca i biti preplavljeni emocijama.

S druge strane, zbog lunacije koja se dešava u Strelcu, možda ćete biti izbačeni iz svoje zone komfora i primorani da preuzmete više rizika. U nastavku otkrijte na koja 4 horoskopska znaka će najsnažnije uticati mladi Mesec 23. novembra 2022. godine.

Blizanci

Da li ste u dobrom društvu, Blizanci? Sa ovim mladim Mesecom koji osvetljava vaš sektor partnerstva, možda ćete doći do važnih spoznaja o vašoj vezi ili odrediti nove granice sa svojim partnerom. S druge strane, nove ljubavne simpatije mogle bi da vas odvedu u spontanu ljubavnu avanturu. Zbog trenutnog retrogradnog Marsa u Blizancima, smeši vam se sreća, a ova lunacija će to samo učvrstiti.

Devica

Pripremite se da osetite nostalgiju dok vas mlad Mesec inspiriše da se usredsredite na dom, Device. Bili ste zamišljeni tokom cele sezone Škorpije, tako da je sada vreme da se vratite u svet obaveza i krenete korak po korak da obavljate svakodnevne zadatke. Analitične Device nisu uvek poznate po opuštenosti, ali ovaj mlad Mesec će im dati prostor da se relaksiraju i odmore pre nego što ludost praznika zvanično nastupi. U slobodno vreme, prepustite se uživanju kod kuće i sa voljenima.

Strelac
foto: Printscreen youtube

Strelac

Trenutno se osećate kao glavni junak u filmu, Strelčevi. Međutim, zapamtite da vaše reči i dela imaju težinu, pa kada vas adrenalin obuzme, budite oprezni šta govorite i kako bi to moglo da se protumači.

Sletevši u Strelčev kućni znak, ovaj prelepi mladi Mesec mogao bi da vas uvede potpunu transformaciju. Sve oči su sada uprte u vas, tako da bezbrižno započnite sezonu žurki bez granica i uživajte u reputaciji zvezde.

Ribe

Mlad Mesec daje vam lidersku energiju, Ribe. Ova lunacija vas inspiriše da preuzmete inicijativu u svojoj karijeri i proširite svoju mrežu kontakata. Zapitajte se kako želite da vas percipiraju i iskoristite moć ovog mladog Meseca da to i postignete.

Vladar ovog mladog meseca, Jupiter, još uvek lepo sedi u Ribama i daće svim Ribama razlog da uživaju u lepoti života. Ipak, treba voditi računa da ne odlutate previše jer jer biste mogli da izgubite osećaj za granice. U svakom slučaju, posao će vam biti bude pun svrhe i lakoće.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.