IZ OVOG RAZLOGA STEFAN BUZUROVIĆ JE ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Ovo svima VREBA SA LEĐA
Stefan Buzurović, Foto: Printscreen/Instagram

paŽnja

IZ OVOG RAZLOGA STEFAN BUZUROVIĆ JE ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Ovo svima VREBA SA LEĐA

Glumac je juče morao da poseti lekara, a kako može da se vidi na fotografiji koju je postavio na Instagramu, izgleda prilično bledo i iscrpljeno

Objavljeno: 15:44h

Glumac Stefan Buzurović, zvezda serije "Istine i laži" zabrinuo je fanove kada je na mrežama objavio fotografiju iz bolnice.

Glumac je juče morao da poseti lekara, a kako može da se vidi na fotografiji koju je postavio na Instagramu, izgleda prilično bledo i iscrpljeno.

- Čuvajte zdravlje, pijte čajeve, jedite lukove! Vlada neki pogani virus. Baš ne znaš šta te je snašlo - napisao je Stefan Buzurović u opisu fotografije.

Kako može da se vidi u postu, glumac je završio na infuziji koja bi trebalo brzo da ga "vrati na noge".

Situacije u kojima se infuzije primenjuje su mnogobrojne, ali o njima odlučuju isključivo lekari. Ona se prepisuje kako kod zdravih tako i kod bolesnih ljudi, a neki od najčešćih razloga za infuziju su; kod dehidracije organizma, kod dugotrajne uporne dijareje, kod pada imuniteta, akutne ili hronične bakterijske odnosno virusne infekcije.

Veoma je česta situacija da se infuzija daje i kod stresnih situacija, hroničnog umora, iscrpljenosti, ali i kod nemogućnosti da se određeni lekovi oralno unesu.

Takođe, ona se kombinuje i sa određenim lekovima kako bi oni brže dospeli u krvotok, ali i kod malokrvnosti i kod poremećaja elektrolita u krvi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.