savet
AKO OVAKO PRIPREMATE KUPUS SALATU PRAVITE OGROMNU GREŠKU: Evo u čemu je caka, nikada vam ne bi palo NA PAMET
Kupus iseckajte sitno, prebacite u činiju pa dodajte so i šećer
Kupus salata je neizostavna na srpskoj trpezi i na porodičnim okupljanjima. Obično je služimo uz pečenje, pasulj, roštilj..Međutim, ne ispadne nam uvek onako kao u restoranu. Zbog toga sa vama danas delimo jedan mali trik koji će vašu salatu učiniti ukusnijom.
Sastojci:
- 1 glavica kupusa
- so
- ulje
- sirće
- šećer na vrh kašičice
Priprema:
Kupus iseckajte sitno, prebacite u činiju pa dodajte so i šećer. Izgnječite kupus rukama i ostavite da odstoji par minuta. Sipajte ulje, a potom i sirće. Promešajte i dodajte so na kraju. So na kraju je ključan sastojak svake dobre salate, i domaćice obično tu greše. Po inerciji prvo sipaju so u salatu, pa potom naliju sirće i ulje, što dovodi do toga da so padne na dno.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!