4 NAJNEVERNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Imaju veliku sklonost ka AFERAMA, ne drži ih mesto
Ljubav, Foto: Profimedia

astro

4 NAJNEVERNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Imaju veliku sklonost ka AFERAMA, ne drži ih mesto

Teško se odlučuju za brak jer znaju da im je sklonost ka aferama velika

Objavljeno:

Pripadnost određenom horoskopskom znaku može nam ukazati na to da li je neka osoba spremna na ozbiljne odnose i veze u svom životu ili se pak češće ide iz jedne ljubavne veze u drugu, bez puno razmišljanja.

Blizanci

Blizanci su intelektualan i hladnokrvan znak, a u ljubavi i seksu su površni i nestalni. Oni vole da eksperimentišu, ne poznaju granice, ni tabue, ali pritom ne uključuju čula. Flertovi, zabava i dobro društvo privlačniji su im od tradicionalnih veza i brakova pa su i razvodi braka, ako u brak uopšte i uđu, česta pojava. Dugotrajno će se skrasiti samo uz partnera koji deli njihove interese i stavove i ni na koji način ne sputava/ugrožava. Od raskida ne prave dramu, pre će se napiti i pokušati da zavedu slatkorečivošću potencijalne partnere.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Lav

Lav je plemenit, velikodušan, dominantan i ekstravagantan znak Zodijaka, a kao što znamo, voli da se hvali i razmeće ljubavnim i seksualnim umećem, ali jednom kad se zaljubi postaje pouzdan i odan partner. Svog izabranika, tj. izabranicu obasipaće ljubavlju i poklonima, a pobrinuće se i da im ljubavno gnezdo odiše luksuzom i elegancijom.

Lavovi su strastveni, iskreni i otvoreni pa će druga strana uvek znati na čemu je. Lavovi su u proseku dobri supružnici, ali postoji i njihova mračna strana kojom vlada njihov veliki ego – naime, skloni su da varaju svoje partnere ako osete da im samopouzdanje i najmanje opada. Ako se Lav ili Lavica oseti nesigurno i neželjeno u vezi, odmah će potražiti potvrdu od neke druge osobe u vezi toga koliko je privlačan ili privlačna. Kako su mnogi horoskopski Lavovi svesni te svoje karakteristike, ponekad se i teže odlučuju za brak jer znaju da im je sklonost aferama velika.

Strelac

Strelac je slobodoljubiv, otvoren, duhovit i zabavan znak Zodijaka koji pre svega ceni svoju slobodu. Avanture su mu mnogo privlačnije od bračnih okova, a njih uglavnom uspešno izbegava. S obzirom da ovim znakom vlada Jupiter, Strelčevi u životu imaju mnogo sreće i finansijski su nezavisni pa im partnerstva nisu bitna za status i egzistenciju.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Strelac je sportski tip, privlačan i seksipilan pa lako pronalazi i seksualne partnere i partnerke, što je još jedan razlog zbog koga se pripadnici ovog znaka ne vole vezivati uz samo jednu osobu. Radi se o ljudima koji su odlični ljubavnici, uvek otvoreni za nove romanse i avanture. Pod uticajem porodice i okoline Strelčevi se mogu odlučiti na brak, ali vernost im nije jača osobina pa su razvodi česti.

Vodolija

Vodolija je nekonvencionalan, progresivan i društven znak. Njihovi odnosi su društveni i ljubavni, bazirani na prijateljstvu. Lako ulazi u veze, ali njegove emocije nisu duboke ni trajne. Vodolije su hiroviti i nepredvidivi ljudi, kako u životu, tako i ljubavnim odnosima.

Skloniji su nekonvencionalnim vezama nego braku, ali jak partner će ih navesti da promene mišljenje i ipak se upuste u stabilnu vezu. Ipak, skloni su prekidima ljubavnih veza koje vrlo lako prebole. Ne prave dramu od prekida ljubavnog odnosa jer vrlo brzo nalaze novu osobu uz koju ih veže romantičan interes.

(Espreso/Žena.rtl.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.