OVO JE STAN U KOME ŽIVI LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Naparićete oči na UNUTRAŠNJOST, OVO MALO KO POSEDUJE (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE STAN U KOME ŽIVI LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Naparićete oči na UNUTRAŠNJOST, OVO MALO KO POSEDUJE (FOTO)

Nije mi bio problem ni grube radove sama da obavim, jer zaista u tome uživam - rekla je Lidija

Objavljeno: 10:06h

Ušuškana dnevna soba, mini-biblioteka, komforna terasa i razigrani psi koji trčkaraju unaokolo ispunjavaju glumičin dom posebnom toplinom, a zbog specifičnog eneterijera mnogi komentarišu da Lidija Vukićević živi u stanu poput onih iz časopisa.

Kada zavirite u dom čuvene glumice, ne čudi zašto je mnogi često zovu da i njima pomogne oko uređivanja životnog prostora. Ne samo što je svaki kutak posebno osmišljen već Lidiji nije bilo teško da i sama zasuče rukave i zakuca ekser, okreči ili restaurira određene delove u domu.

- Kućni sam tip i uvek sam volela da prostor u kome živim bude topao i da se u njemu dobro osećam. Celog života sam bila kreativna i zato mi nikad nije bio problem da svaki detalj uredim onako kako želim, pa makar morala da ga prepravljam i nakon majstora. Tako sam ceo stan nacrtala arhitekti kako šta da sprovede u delo. Uvek sam volela da rušim zidove, jer su oni za mene granica pa su zato statičari sa mnom uvek imali problem. Ali na kraju uvek može sve. Uporna sam i onda dobijem prostor kakav želim - kaže Lidija Vukićević za “Super TV”, koja je nedavno renovirala sama celu terasu na kojoj sada mogu da joj pozavide i oni koji žive u luksuznim nekretninama:

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

- Sve sam sama osmislila i sredila. Zamenila sam nameštaj i pločice i dodala druge detalje da taj prostor bude komforniji. Volim da tamo zalegnem, da gledam kišu ili sneg i da se opustim. Nije mi bio problem ni grube radove sama da obavim, jer zaista u tome uživam. Volim da krečim, često i šmirglam, pa posle to farbam, sav taj kreativni deo me opušta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.