MERKUR PRELAZI U ZNAK STRELCA OD 17. NOVEMBRA: Očekuju nas velike promene, neko čak može biti i OPLJAČKAN
Merkur, Foto: Profimedia

astro

MERKUR PRELAZI U ZNAK STRELCA OD 17. NOVEMBRA: Očekuju nas velike promene, neko čak može biti i OPLJAČKAN

Merkur će u znaku Strelca biti do 6. decembra

Objavljeno:

Merkur najjednostavnije rečeno objašnjava kako mislimo, objašnjava naš tok misli. Predstavlja i našu reakciju, u širem smislu oslikava komšije, rođake. Merkur 17. novembra ulazi u Strelca gde baš i nije u svom punom sjaju jer misli znaju da lutaju, više se daje akcenat na opštem, a ne primarnom opisu.

Unosi optimizam, pogotovo posle duboke i mistične Škorpije. Ovaj Mekur vidi stvari sa pozitivne strane, veseljak je i ponekag suštinu zameni formom. U toku svog tranzita kroz znak Strelca, koji traje do 6. decembra, praviće zanimljive aspekte. 29 novembra pravi sekstil sa Saturnom, ali i kvadrat sa Jupiterom 6. decembra. Tada možemo da očekujemo širenje pravih pozitivnih informacija. Kako na privatnom, tako i na globalnom nivou. Bićemo potpuno okrenuti prema zajedničkim idejama i ciljevima.

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Strelac je optimizam i voli svet, voli različitosti, voli druge ljude, druge vere. Poštuje komšiju, 2 decembra pravi kvadrat prema Neptunu. Tu dolazi do mešanja kockica. Koliko god bio pozitivan ovaj Merkur u razigranom Strelcu u kombinaciji sa Neptunom daje laže, prevare i obmane.

Daje opijate, skitnice i manipulatore, ali sve sa belim rukavicama. Dobro proveravajte svaku informaciju koja tada dolazi do vas! Na nivou pojedinca može vas dovesti u nezgodnu situaciju da dobijete pogrešnu medicinsku dijagnozu, da budete opljačkani, da svedočite velikoj laži. Da popijete sasvim slučajno pogrešan lek i baš tada vas na hitan prijem primi doktor sa “lažnom” diplomom. Takođe je jako bitno da budemo svesni svakog delića sekunde jer se može desiti da krenete na zeleno, ali pijani vožač je tu. Bićemo omamljeni mislima, sanjarićemo i nećemo biti prisutni u komunikaciji, pa će naše reči biti pogrešno protumačene na poslu i eto sukoba sa kolegama.

(Esprso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.