OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE: Srpska GLUMICA se SKINULA pred kamerom, PROVOCIRAJUĆI NE MISLI NA BOGA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

UH

OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE: Srpska GLUMICA se SKINULA pred kamerom, PROVOCIRAJUĆI NE MISLI NA BOGA (VIDEO)

Pratioci su mogli da uživaju i u pogledu na more, a kada je Marina izašla iz bazena, uživali su i u pogledu na njenu savršenu liniju i jednodelni tanga kupaći kostim

Objavljeno: 16:06h

Mlada glumica Marina Ćosić trenutno uživa na romantičnom putovanju na egzotičnoj destinaciji, odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke na Instagramu.

Jedan od snimaka s putovanja i jedan prilično zavodnički, s obzirom na to da nam se Marina prikazala u dosad neviđenom izdanju.

Pratioci su mogli da uživaju i u pogledu na more, a kada je Marina izašla iz bazena, uživali su i u pogledu na njenu savršenu liniju i jednodelni tanga kupaći kostim.

Marina Ćosić
foto: Instagram

Marina je pored snimka poručila: "Neka mi neko teleportuje Sofiju i mogu ovde da živim, lagano".

Inače, Marina Ćosić se porodila u janurau 2021. godine, kada je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Sofija. Sa suprugom je imala venčanje, na koje su doveli lažnog matičara. Par je 2020. godine napravio intimnu ceremoniju, a Marina se tada i verila i udala u istom danu, kako je i sama napisala, ne znajući da je čeka romantično iznenađenje.

Marina Ćosić se takođe suočila sa neprijatnom situacijom na poslovnom planu kada je zatrudnela - kada se pročulo da je u drugm stanju, dobila je otkaz.

- Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju - izjavila je tada Marina za domaće medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.