STIŽU NOVI EVRI ZA GRAĐANE: Evo KO I KADA ih DOBIJA, NAJNOVIJE OBAVEŠTENJE VAŽI ZA SVE
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

STIŽU NOVI EVRI ZA GRAĐANE: Evo KO I KADA ih DOBIJA, NAJNOVIJE OBAVEŠTENJE VAŽI ZA SVE

Veliki broj pripadnika vašeg znaka moći će da realizuje poslovne planove, koji su započeti u oktobru, a i ranije, u trenutku kada se bacite na to. Moguć je i priliv novca iz neočekivanog izvora

Objavljeno: 11:16h

Horoskop za novembar donosi neočekivanu stvar. Naime, jedan znak će se pošteno opariti, pogledajte jeste li upravo vi među njima.

Ovan

Dragi Ovnovi, u prvoj polovini novembra posvetićete se finansijama i mnogi pripadnici vašeg znaka sklapaće poslove u cilju poboljšanja vaše finansijske situacije. Takođe, u naredne četiri nedelje se oslobađate starih šablona, koji vas već neko vreme sputavaju. Budite pažljivi u komunikaciji. Ako ste u vezi ili u braku, strasti se razbuktavaju između vas i voljene osobe. Pored toga, vaš partner vam govori dobre vesti o svom zaposlenju. Ako ste slobodni, iako to nije vaša karakterna osobina, počinjete da razmišljate o bivšoj ljubavi i sumnjate da li da ponovo stupite u kontakt. Obratite pažnju na urinarni trakt i reproduktivne organe.

Bik

Dragi Bik, pred vama je mesec u kojem ćete započeti neke nove, produktivne poslovne saradnje. Postoji mogućnost da se promeni poslovni ambijent, posebno tokom prve polovine novembra, ili će biti bolji uslovi za rad. Od vas će se tražiti da se kreativno izrazite, ali i da napustite svoju zonu udobnosti.

Troškovi. Ako ste u vezi ili u braku, preporučljivo je da ne provocirate partnera, ako se ne slažete oko nekih ličnih stavova. Neke od vaših reči će zvučati veoma oštro. Samci vašeg znaka imaju priliku da započnu romansu sa osobom naglašene harizme. Takođe ćete biti zaintrigirani količinom misterije koju osoba poseduje. Zdravlje je stabilno.

Blizanci Dragi Blizanci, napravite korak unazad kada je posao u pitanju. Potrebno je da preispitate svoje prethodne postupke i tako ispravite potencijalne greške. Postoji mogućnost za napredovanje, što se zapravo odnosi na prošlost, u smislu da već neko vreme očekujete dobre vesti na ovom polju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka žestoko brane svoje stavove i uverenja u odnosu sa partnerom.

Ovo je period u kome ćete veoma uživati u diskusiji, samo vodite računa o granicama druge strane, kako ne biste povredili emocije voljene osobe. Samci iz vašeg znaka privlače pažnju osobe koju poznaju preko kolega ili posla. Ovo je neko ko je zaljubljen u tebe već neko vreme. Čuvajte se posekotina.

Rak Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znacima prema vašem Suncu doprineće vašem isticanju u kolektivu u narednim nedeljama. Vaši pretpostavljeni će vam dati podršku i, za neke od vas, „zeleno svetlo“ za razvoj vaših ideja. Ovo će vas podstaći da pokažete i svoju kreativnu stranu. Ako ste u vezi ili u braku, doći će do promena u vezi. Želite da poboljšate svoju vezu i zbližite se sa voljenom osobom.

Prinova na putu, za neke Rakove. Ako ste slobodni, menjate svoj emocionalni status. Početak meseca donosi sudbonosni susret. Ovaj put ćete želeti da svoju novu romansu držite podalje od radoznalih očiju. Zdravlje je dobro. Lav Dragi Lavovi, pred vama je veoma važan mesec, iako se na samom početku možda neće činiti tako. Veliki broj pripadnika vašeg znaka moći će da realizuje poslovne planove, koji su započeti u oktobru, a i ranije, u trenutku kada se bacite na to. Moguć je i priliv novca iz neočekivanog izvora.

Zauzeti pripadnici vašeg znaka još uvek preispituju vezu u kojoj su. Shvatate da je druga strana udaljena od vas zbog poslovnih briga. Zbog toga su takođe mogući prekidi ili sukobi. Ako ste i dalje slobodni, koliko god se trudili da emotivno napredujete, nećete uspeti. Postoje lekcije koje još uvek niste savladali. Zdravlje je stabilno. Devica Draga Device, vaš uspeh u narednim nedeljama će se ogledati u vašoj sposobnosti da na pravi način komunicirate sa kolegama i nadređenima, odnosno da svoje ideje plasirate na razumljiv i jednostavan način. U tome ćete biti uspešni. Moguće je kraće, poslovno putovanje. Ako ste u vezi ili u braku, početkom meseca mogući su manji sukobi, ali već posle prve nedelje novembra odnosi će biti usaglašeni. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da uđu u vezu, međutim, za sada vam se nudi samo površan odnos i zbog toga ćete se neko vreme kolebati. Zdravlje je stabilno. Vaga Drage Vage, početak meseca će vam doneti šansu da ostvarite nove načine zarade, a sama realizacija je moguća već u prvoj nedelji novembra. U tebi će

Drage Vage, početak meseca će vam doneti šansu da ostvarite nove načine zarade, a sama realizacija je moguća već u prvoj nedelji novembra. Strah će se pojaviti u vama ako rizikujete potencijalni gubitak novca, jer je to neka vrsta ulaganja sa vaše strane. Druga polovina novembra je stabilnija, a odnosi sa kolegama kvalitetniji.

Ako ste u vezi ili u braku, dajete sve od sebe i uspevate u tome da poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom. Drugoj strani je sada potrebna vaša moralna podrška. Ako ste i dalje slobodni, imate nekoliko kandidata za ulazak u vezu, a odlučujete se za osobu koja direktno pokazuje interesovanje za vas. Pazite na ishranu. Škorpija Drage Škorpije, ovo je vaš period u godini i sada ćete imati utisak da su svi reflektori upereni u vas. Napravite korak napred u karijeri, započnete kvalitetne saradnje, a sa tim dolazi i bolja finansijska situacija. Oslobađate se dugova, međutim, pazite da ne napravite nove dugove.

Zauzeti pripadnici vašeg znaka nameravaju da se što više posvete partneru i njihovoj vezi. Za neke bi to takođe značilo da se veza može završiti, pod uslovom da je već počela. Slobodne Škorpije već u prvoj nedelji novembra imaju priliku da uđu u vezu, ali i ostali dani su značajni kada je ljubav u pitanju. Povratak čoveka iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.

Strelac Dragi Strelčevi, narednih dana ćete imati povećanu dozu nervoze i iščekivanja, što će se negativno odraziti na vaš učinak u oblasti posla. Ako dozvolite da vas strahovi savladaju, moguće su greške koje će kasnije izazvati negativne promene na ovom polju. Ostanite fokusirani na ono što radite i držite se dokazanog pristupa.

Ako ste u vezi ili u braku, vaš partner pokazuje nezadovoljstvo vezom, zamera vam zbog sitnica, a vi se trudite i nekako uspevate da to držite pod kontrolom. Ako ste slobodni, osoba već neko vreme pokušava da vam se približi i sada joj dajete šansu. Zdravlje je dobro. Jarac Dragi Jarčevi, rezultati vašeg rada polako stižu, što vas čini zadovoljnim, pa odlučujete da se malo ozbiljnije posvetite planovima koje ste ostavili po strani. Kao i do sada, biće vam potrebno strpljenje, ali i drugačija perspektiva, odnosno pristup onome što radite. Finansije su stabilne, ali vi ponovo ulažete u posao. Ako ste u vezi ili u braku, zajedno sa partnerom pravite planove oko kuće, renoviranja... za neke od vas je moguć i novi. Slobodni pripadnici vašeg znaka uspevaju da privuku pažnju osobe koju već neko vreme posmatraju ili analiziraju. Odlučujete da ostavite svoje strahove po strani i preuzmete rizik koji će vam se isplatiti. Zdravlje je stabilno. Vodolija Drage Vodolije, očekuje vas veoma uzbudljiv mesec, posebno kada govorimo o oblasti rada, odnosno karijeri i statusu. Uspevate da se nametnete kao autoritet, a u tome imate veliku podršku kolega koji veruju u vas. Neke Vodolije započinju saradnju sa prijateljima. Finansije su stabilne.

Ako ste u vezi ili u braku, obratite malo više pažnje na voljenu osobu koja će se, inače, osećati veoma usamljeno i odbačeno. Pokažite emocije, druga strana će vam biti zahvalna. Ako ste slobodni, za vas je zainteresovana osoba koja vas poznaje isključivo preko društvenih mreža i moguće je započeti komunikaciju. Slaba cirkulacija. Ribe Drage Ribe, odlučite da se posvetite svojim verovanjima. Pravite neke male promene, u smislu uklanjanja stavova koji vas sputavaju. Razmišljate o daljem školovanju, a prva polovina meseca je povoljan trenutak za to. Jedan sastanak može označiti početak promena na bolje na poslovnom planu.

Ako ste u vezi ili u braku, smetaće vam partnerova povučenost, odnosno veoma loša komunikacija. Preporuka je da ono što vam smeta ne terate do kraja, već sačekate da se druga strana sama otvori, na šta nećete morati dugo da čekate. Ako ste slobodni, poziv prijatelja može vam doneti sudbonosni susret u smislu poznanstva koji će se pretvoriti u ozbiljnu emotivnu priču. Vi ste vitalni, prenosi lepotaizdravlje.rs.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.