SUPRUGA MILANA KALINIĆA DONELA KRAJNJU ODLUKU: Nakon što se OVO desilo u PORODIČNOJ KUĆI, ZAPRETILA JE (FOTO)
Foto: Instagram

šta kažete na ovo

SUPRUGA MILANA KALINIĆA DONELA KRAJNJU ODLUKU: Nakon što se OVO desilo u PORODIČNOJ KUĆI, ZAPRETILA JE (FOTO)

Komičar je, naime, objavio snimak svoje izabranice iz porodičnog doma, dok gletuje plafon. U potpisu da je danas teško naći majstora on se našalio sa suprugom, dok mu je ona istim tonom odbrusila da će ako ne prestane da je snima da mu naplati po satu

Objavljeno: 15:23h

Neretko je supruga Milana Kalinića bila tema razgovora glumca sa medijima. Kada god je dobio prostora da govori o braku i porodici dramski umetnik nije propuštao da pohvali izabranicu najpre njen izgled, zatim to koliko je pametna i vredna, a naposletku i u kojoj meri je požrtvovana kao majka i domaćica.

Sa epitetima Sandre Kalinić do skoro samo najbliži prijatelji i rodbina bračnog para mogli su se uveriti, a nedavno, na iznenađenje mnogih, tu vrstu intime supruga Milana Kalinića podelila je sa pratiociocima na "Instagramu", zapravo to je namesto nje učinio glumac, a ona je evidentno aminovala.

Milan Kalinić
foto: Printscreen/Instagram

Komičar je, naime, objavio snimak svoje izabranice iz porodičnog doma, dok gletuje plafon. U potpisu da je danas teško naći majstora on se našalio sa suprugom, dok mu je ona istim tonom odbrusila da će ako ne prestane da je snima da mu naplati po satu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Ceo ovaj improvizovani skeč skladnih supružnika lepo je zasmejao Milanove obožavatelje, koji su emotivnim parnterima poželeli da dugo ostanu u braku i budu tako veseli i otvoreni jedno prema drugome.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.