GLUMAC UHVAĆEN U PRELJUBI SA KOLEGINICOM, I TO KAKVOM: Kada vidite šta rade, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)
Foto: Printscreen

paŽnja

GLUMAC UHVAĆEN U PRELJUBI SA KOLEGINICOM, I TO KAKVOM: Kada vidite šta rade, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Svi su zapanjeni činjenicom kako je glumac Dominik Vest (53) uspeo da princa Čarlsa učini seksepilnim u seriji Kruna

Objavljeno:

Domink Vest u seriji Kruna igra lik kralja Čarlsa, ali osim toga - njih dvojica se i privatno poznaju, a sam kralj je intervenisao onaj momenat kad je glumac imao aferu.

Svi su zapanjeni činjenicom kako je glumac Dominik Vest (53) uspeo da princa Čarlsa učini seksepilnim u seriji Kruna.

Vest je dočarao Čarlsa upravo u onom momentu kada je sadašnji kralj imao veliki problema u braku sa Dajanom.

"Stalno sam govorio producentima da su za ovu ulogu izabrali pogrešnog čoveka," rekao je ranije Dominik Vest komentarišući činjenicu da je kralj Čarls u seriji previše seksi.

Istina je da je Dominik Vest oklevao da se prihvati uloge, uprkos velikom novcu koji mu je nuđen.

Kao prvo, glumac je sumnjao da bi mogao da prikaže Čarlsa s obzirom da fizički nisu slični, a opet nije hteo da glumi nekog ko je poznat po aferi, s obzirom da je i sam prolazio kroz preljubničku aferu sa glumicom Lili Džejms.

Dominik Vest
foto: Printscreen

Podsetimo, u oktobru 2020. godine Vest je uhvaćen sa Lili Džejsm u Rimu dok su razmenjivali nežnosti tokom vikenda. Lili i Dominik su inače u to vreme igrali oca i ćerku u filmu Potera.

Preljubnička afera osvanula je na svim novinama, a Vest nije imao kud nego da sve stavi na čekanja i potrči kući svojoj ženi Ketrin Ficdžerald u Englesku kako bi zajedno izašli pred novinare.

Još nam je sveže sećanje na njihovu bajkovitu kuću na čijim vratima stoji natpis: "Naš brak je jak i mi smo još uvek zajedno."

Novinari su u stopu pratili Ketrin, majku četvoro dece kako pokušava da održi hrabar izraz lica, dok su joj oči bile vidno natečene od plača.

Ali, previše je toga bilo u igri da bi razvod bio rešenje.

Vest je tada počeo da se priprema za ulogu princa Čarlsa (koji je imao preljubničku aferu sa Kamilom Parker). Sa Vestove strane - bio je to hrabar potez, koji mu se isplatio gledajući ponosno lice njegove supruge Ketrin dve godine kasnije na premijeri serije Kruna.

Drugi razlog zašto Vest nije bio za to da igra Čarlsa je činjenica da lično poznaje kralja. Naime, njegova supruga Ketrin ima u sebi kraljevske krvi i druži se sa Čarlsom. Čarls i Ketrin dele ljubav prema hortikulturi te se redovno posećuju i razmenjuju savete o nezi bilja.

Koliko je jako njihovo prijateljstvo svedoči i činjenica što je Čarls pozvao Ketrin onaj momenat kada je afera Dominika Vesta i mlade Lili Džejms izašla u javnost. Čarls je rekao Ketrin da zna kako se oseća, te koliko je teško kad cela ta priča izađe u javnost.

Izgleda da su i Čarls i Kamila zadovoljni Dominikovim prikazivanjem princa u seriji Kruna, jer se Kamila jednom prilikom glumcu obratila sa "Vaše Veličanstvo".

Ali vratimo se braku između Dominika i Ketrin. Naime, pored toga što par ima četvoro dece, oni imaju i zamak Glin, nasleđen od Ketrinih predaka. Dominik u taj zamak ulože oko 150.000 funti godišnje, pa nije bilo zgodno da jedna preljubnička afera sve to pokvari.

A reči jednog od njihovih rođaka najbolje opisuje situaciju između Dominika i njegove žene: "Što god da se dogodilo sa Lili Džejms, to je bio samo tren. Nema veće budale od stare budale."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.