STIGLA DETALJNA NEDELJNA PROGNOZA! Astrolog izneo predviđanja za svaki znak ZODIJAKA!
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

STIGLA DETALJNA NEDELJNA PROGNOZA! Astrolog izneo predviđanja za svaki znak ZODIJAKA!

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

Objavljeno:

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ova nedelja nam donosi lepe aspekte i konačno možemo malo da se opustimo. Na početku nedelje osećaćemo energiju Venere i i Plutona. Bićemo strastveniji, izražena ljubavna osećanja i intenzivniji emotivni odnosi mogu dominirati. Biće tu i Merkur u sekstilu sa Plutonom, koji nam može doneti naglašen intelekt i ozbiljnost u odlukama i komunikaciji. Istog dana će Sunce napraviti Trigon sa Neptunom i eto nama lepog raspoloženja i romantike.

Mašta nam može biti aktivnija. Venera je u lepom aspektu sa Jupiterom, pa svi koji su planirali bitne događaje na emotivnom i poslovnom planu, mogu iskoristiti ovaj aspekt i uživati u njemu. Lepa nedelja za mnoge, ali i pored svega lepog gorenavedenog budite oprezni i mudri, jer neke stvari mogu da se preokrenu u suprotnom smeru - u ovom periodu Mars pravi loš aspekt sa Neptunom.

Ovan

Posao: Vreme je da se opustite i radite bez tenzije. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati benefite i uspeh kada su posao i zarada u pitanju. Bićete zadovoljni. Ljubav: Bez većih promena. Postoji mogućnost da vam se neko javi iz prošlosti ili neko ko ne živi blizu vas. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Planiranje nekog lepog puta i razmišljanja o budućnosti. Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće su prolazna nervoza i napetost.

Bik

Posao: Konačno i vi možete očekivati zadovoljstvo i stabilizaciju. Svi koji se bave kreativnim poslom mogu očekivati prosperitet. Bićete zadovoljni svojim finansijama. Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva i razmišljanja o ulasku u vezu. Zauzetima stoje lepi trenuci sa voljenom osobom, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice. Na samom kraju nedelje izbegavajte nesuglasice i rasprave. Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Mogućnost prolaznih problema sa digestivnim traktom.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Blizanci

Posao: Zadovoljni ste svojim radom i finansijama. Mogućnost razmišljanja o dodatnom poslu i novim pregovorima, kao i dobrih vesti u vezi sa ovim poljem. Ljubav: Lepa nedelja je pred vama. Mogućnost poznanstva sa bitnom osobom koja će vam promeniti život. Zauzeti, dobri odnosi sa partnerom. Mogućnost planiranje nekog puta i proširenje porodice. Zdravlje: Dobro se osećate. Aktivni ste. Blagi oprez kada je imunitet u pitanju.

Rak

Posao: Čeka vas odlična nedelja na poslovnom planu. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finansijama. Mogućnost započinjanja novog posla ili prosperiteta. Ljubav: Slobodni, ovo je lepa nedelja za poznanstva. Postoji šansa da vam privuče pažnju neko na radnom mestu. Zauzeti, lepa nedelja i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Zdravlje: Dobro se osećate. Mogućnost prolaznih problema sa bubrezima i alergijama.

Lav

Posao: Prva polovina nedelje može doneti prolazno nezadovoljstvo, ali krajem nedelje situacija se popravlja. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Ljubav: Ova nedelja vam može doneti zadovoljstvo, dosta emotivnih odnosa sa zanimljivim osobama i mogućnost da jedno poznanstvo preraste u lepu stabilnu vezu. Zauzeti, uživaćete u zajedničkom aktivnostima sa voljenom osobom, a nije isključeno ni planiranje zajedničkog života ili preseljenja. Zdravlje: Stabilno. Obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

Devica

Posao: Aktivni ste i zadovoljni. Priželjkujete inovacije i promene kada je ovo polje u pitanju. Svi koji se bave privatnim poslom ili imaju bilo kakve veze sa inostranstvom mogu očekivati lepe vesti. Nije pogodna nedelja za pokretanje posla. Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Nije vreme za započinjanje novih veza. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Uživaćete, a ako je bilo problema situacija se sada stabilizuje. Zdravlje: Blagi oprez kada je koštani sistem u pitanju.

posao, kancelarija
foto: Profimedia

Vaga

Posao: Sada nije vreme za započinjanje novog posla. Krajem nedelje možete očekivati promene i raditi na ostvarivanju ciljeva. Ljubav: Mogućnost zanimljivih poznanstava. Čeka vas dosta kretanja, druženja i dobre komunikacije. Zauzeti, mogućnost planiranja kraćeg zajedničkog puta ili kraćeg izleta. Zdravlje: Prolazni problemi sa virusnim infekcijama i pojačana nervoza.

Škorpija

Posao: Aktivni ste na ovom polju, ali vas ipak tišti neko nezadovoljstvo. Izbegavajte sukobe na radnom mestu. Ljubav: Može vam pažnju privući neko koga ćete upoznati preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Zauzetima savetujem da se posvete voljenoj osobi. Zdravlje Dobro. Obratite pažnju na količinu hrane koju unosite. Radite na detoksikaciji organizma.

Strelac

Posao: Bez većih promena u ovoj nedelji. Krajem nedelje bićete aktivniji i praviti planove koji će vam biti od koristi. Ljubav: Bićete šarmantni i zračićete pozitivnom energijom. Mogućnost ulaska u neku lepu vezu. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Zdravlje: Dobro se osećate. Ako je bilo problema, situacija na ovom polju se stabilizuje. Više se krećite.

Jarac

Posao: Nije vreme za započinjanje novog posla, niti za promene na ovom polju. Posumnjaćete u iskrenost kolega ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Ljubav: Na ovom polju bez većih promena. Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza. Zauzeti, dosta razmišljanja o vašem odnosu i budućnosti.Izbegavajte ulazak u tajne veze. Zdravlje: Prolazni problemi sa snom i slabom koncentracijom.

Vodolija

Posao: Sada je vreme za pravljenje planova u karijeri. Stabilnost i zadovoljstvo neće izostati, ali budite oprezni prilikom trošenja, novac će vam izmicati iz ruku. Ljubav: Dosta druženja i lepih trenutaka. Možda vam baš neko ko vam je bio prijatelj pokaže i probudi emocije. Zauzeti, lepa druženja i izlasci sa voljenom osobom. Zdravlje: Dobro se osećate. Više vremena provodite u prirodi.

Rođendan, Deca, Porodica
foto: Profimedia

Ribe

Posao: Na polju posla bez većih promena. Iako sve češće razmišljate o promeni firme ili posla uopšte, sada nije povoljan trenutak za to. Obratite pažnju na komunikaciju i obećanja, jer mogu da budu neiskrena. Ljubav: Željni ste ljubavi, ali planetarni aspekti u ovom trenutku ne idu naruku. Nestabilne veze se mogu prekinuti. Zauzeti, možda ćete biti malo nezadovoljni ponašanjem vašeg partnera i može vam se roditi sumnja. Ostanite smireni i izbegavajte sukobe. Zdravlje: Dobro se osećate, ali su povremeno moguće pojave uznemirenosti i mentalne slabosti. Prijaće vam lagane šetnje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.